![Jókat eszünk - és jól gazdálkodunk](https://jz.img0.cz/media/product/img/jokat-eszunk-es-jol-gazdalkodunk-small_wRr6JvW.jpg.276x276_q85_crop.jpg)
Jókat eszünk - és jól gazdálkodunk
![Jókat eszünk 30 percen belül](https://jz.img0.cz/media/product/img/jokat-eszunk-es-izlik-nekunk-f879c6fd-small_lYdLhLM.png.276x276_q85_crop.png)
Hevítsék a sütőt 175 °C-ra.
Egy nagyobb tálban villával nyomják össze a banánt, adják hozzá a kókuszolajat, a mézet és a tojást, majd keverjék össze.
Tegyék bele a többi hozzávalót is: a tönkölylisztet, fahéjat, tejet, sütőport és a csipet sót, majd alaposan keverjék össze valamennyit.
Az őzgerincformát (25-30 cm × 10 cm) béleljék ki sütőpapírral, majd öntsék bele a tésztát.
A másik banánt hosszában vágják félbe, és tegyék a tészta tetejére.
A tésztával megtöltött formát tegyék az előmelegített sütőbe, és süssék 165-175 °C-on 40-45 percig.
A megsült kenyeret hagyják kissé kihűlni, azután tálalják.
Ossza meg benyomásait és tippjeit másokkal
A kenyér kiváló
Automatikus fordítás
Meghallgattam a kommentben lévő tanácsokat és kevesebb lisztet tettem bele + felvertem a havat és azt kell mondjam, hogy kiváló volt ☺️☺️
Automatikus fordítás
Ízletes, használnék egy kis diót, áfonyát. Hosszabb ideig kell sütni, vagy legalább 20 percig kell hagyni a kikapcsolt sütőben. Lučinával bedörzsölni abszolút bomba.
Automatikus fordítás