
Teljes készlet Jókat eszünk

Hevítsék a sütőt 175 °C-ra.
Egy nagyobb tálban villával nyomják össze a banánt, adják hozzá a kókuszolajat, a mézet és a tojást, majd keverjék össze.
Tegyék bele a többi hozzávalót is: a tönkölylisztet, fahéjat, tejet, sütőport és a csipet sót, majd alaposan keverjék össze valamennyit.
Az őzgerincformát (25-30 cm × 10 cm) béleljék ki sütőpapírral, majd öntsék bele a tésztát.
A másik banánt hosszában vágják félbe, és tegyék a tészta tetejére.
A tésztával megtöltött formát tegyék az előmelegített sütőbe, és süssék 165-175 °C-on 40-45 percig.
A megsült kenyeret hagyják kissé kihűlni, azután tálalják.
Ossza meg benyomásait és tippjeit másokkal
Az állaga nekem túl sűrű és kicsit folyós. nagyon elégedett vagyok :)
Automatikus fordítás cseh nyelvről
a kenyér nagyon jó volt, csak több banánt és kevesebb lisztet tettem bele
Automatikus fordítás cseh nyelvről
Nagyon jó kenyér. Reggelire tökéletes. Csak kevesebb lisztet és egy kis tejet adtam hozzá, hogy kevésbé legyen sűrű a tészta.
Automatikus fordítás cseh nyelvről