KeresésKeresésoznámeníÉrtesítésekSaját fiókomSaját fiókomKosárKosár 0
Főzni szeretnék Shop Rólunk Lépjen kapcsolatba velünk

Tápértékadatok 1 adagra / darabra

  • 304 kcal
  • 3,9 g fehérje
  • 14,3 g zsír
  • 38,4 g szénhidrát

A magnézium-biszglicinát kitűnik hatékony felszívódásával és biohozzáférhetőségével

  • Elsőosztályú piaci termék
  • Elbánik a fáradtsággal
  • Görcsoldó
További információ

Összetevők

12 adag

Tegye élettelivé a bőrét, legyen újra magabiztos! Fogadjunk a kollagénre

  • Ragyogó bőr
  • Gyönyörű haj
  • Egészséges ízületek
További információ
banner image

Elkészítés

1

Hevítse a sütőt 180 °C-ra.

2

A sütőporral összekevert lisztet szitálja át egy tálba. Keverje hozzá a fahéjat.

3

A tojássárgáját és -fehérjét válassza szét, majd a fehérjét verje fel kemény habbá.

4

Villával nyomja össze a banánt finomra.

5

A tojássárgáját a cukorral és az olajjal keverje habosra. Majd tegye hozzá a tejet, a vanília kivonatot és a banánt, és jól keverje össze.

6

A keverékhez kis adagokban tegye hozzá a sütőporral, fahéjjal elegyített lisztet. Már ne verje habosra, csak lapáttal óvatosan dolgozza össze a hozzávalókat. Ezután forgassa bele a felvert tojásfehérjét.

7

Olajozza ki a 22 cm átmérőjű kuglóf formát. Öntse bele a tésztát, helyezze az előmelegített sütőbe, majd csökkentse a sütő hőmérsékletét 150 °C-ra. Ezen a hőfokon süsse 50–55 percig. Pálcikával ellenőrizze, hogy átsült-e a tészta.

8

A kész kuglófot hagyja kihűlni a rácson, majd fordítsa ki a formából. Amint kihűlt a kuglóf, máris felvághatja.

TIPP
A tapadásmentes formát elég olajjal bevonni, ha másmilyen, hintse meg rétesliszttel vagy kókuszreszelékkel. A kész kuglófot szeletelés előtt porcukorral is megszórhatja.
Recept szerzője
A Jókat eszünk csapata
Hozza létre saját receptkönyvét
  • Mentse el kedvenc receptjeit
  • Adjon hozzá megjegyzéseket a receptekhez
  • Kövesse nyomon értékeléseit

Ossza meg benyomásait és tippjeit másokkal

Hana Pernicová
12. november 2024

Kiváló, csak kb 70 g cukrot teszek bele és nagyon édes

Automatikus fordítás

Natalia Opioła
04. november 2024

Kérjük, pontosítsa. A címben teljes kiőrlésű lisztből készült, a receptben világos tönkölyliszt.

Automatikus fordítás

masopust.jiri1@gmail.com
27. október 2024

Nagyon jó torta. Nagyon rugalmas és bolyhos.

Automatikus fordítás

banner image
További információ a receptkönyvről www.jimezdrave.cz
Egészséges és egyszerű recepteket állítunk össze az egész család számára

Feliratkozás a receptekre

Ne maradjon le a legújabb receptekről! Hetente kétszer elküldjük Önnek a recepteket e-mailben. Ha pedig nem tetszenek, bármikor leiratkozhat.

Hozzon létre egy receptkönyvet

  • Mentse el kedvenc receptjeit
  • Adjon hozzá megjegyzéseket a receptekhez
  • Kövesse nyomon értékeléseit