
Jókat eszünk - és jól gazdálkodunk

Hidrolizált halkollagén citromos ízesítéssel

Hevítse a sütőt 180 °C-ra.
Egy tálban keverje habosra a felütött tojást az olajjal, a steviával és a tejjel.
Keverje hozzá az átszitált lisztet, a kókuszreszeléket, a sütőport és a kakaót.
Fakanállal keverje össze alaposan a tésztát.
Öntse a tésztát 20 × 30 cm-es kivajazott, lisztezett formába, és 170–180 °C-on süsse 30–40 percig.
Amíg sül a tészta, készítse elő a tölteléket valamennyi hozzávaló összekeverésével, majd tegye a hűtőbe.
A megsült tésztát rácsra helyezve hagyja kihűlni. Amikor kihűlt a tészta, vízszintesen vágja ketté, kenje meg a töltelékkel, és helyezze még néhány percre a hűtőbe.
Végül vágja 20 kb. egyforma szeletre, és úgy tálalja.
Ossza meg benyomásait és tippjeit másokkal
Számomra egy teljesen luxus desszert, bár kicsit kalóriabomba, hála a kókusznak. Stevia helyett egy kis mézet tettem bele. Csak egy réteget készítettem, a testre krémet, rá pedig egy vékony réteg csokimázzalt, és nagyon jó lett! Mindenki nagyon jól érezte magát.
Automatikus fordítás
Én a muffin változat mellett döntöttem...bolyhos, omlós, enyhén mézédes. 12 muffint készítünk a tésztából. 3-4/5-re értékelem.
Automatikus fordítás