
Jókat eszünk - és jól gazdálkodunk

Hidrolizált halkollagén citromos ízesítéssel

Hevítse a sütőt 170°C-ra.
Az epret és a rebarbarát mossa meg és tisztítsa meg, majd vágja kis kockákra. Ezután tegye egy tálba és keverje össze 4 evőkanál mézzel.
Vegyen elő sütőtálat (Ø 20cm), töltse bele a keveréket, majd az előmelegített sütőben süsse 170 °C-on 15 percig.
Amíg sül az epres rebarbara, készítse elő a morzsát. Keverje össze a diót, a zabpelyhet és 2 evőkanál mézet.
15 perc elteltével vegye ki a sütőtálat a sütőből, és hintse meg a tetejét az előkészíített morzsával, majd tegye vissza a sütőbe.
Süsse további 12-15 percig.
Ossza meg benyomásait és tippjeit másokkal
kiváló 😊
Automatikus fordítás
Zseniálisan egyszerű és nagyszerű módja a fagyasztott gyümölcskészletek elhasználásának. Kölespelyhet használtam, és nagyon jó volt!
Automatikus fordítás
Finom 🥰 Imádom a rebarbarát és eperrel kombinálva zseniális. Cukorbetegség miatt használtam cikóriaszirupot, így még egészségesebb ;)
Automatikus fordítás