KeresésKeresésoznámeníÉrtesítésekSaját fiókomSaját fiókomKosárKosár 0
Főzni szeretnék Shop Rólunk Lépjen kapcsolatba velünk

Tápértékadatok 1 adagra / darabra

  • 353 kcal
  • 6 g fehérje
  • 26 g zsír
  • 25 g szénhidrát

Összetevők

5 adag

Elkészítés

1

Hevítse a sütőt 170°C-ra.

2

Az epret és a rebarbarát mossa meg és tisztítsa meg, majd vágja kis kockákra. Ezután tegye egy tálba és keverje össze 4 evőkanál mézzel.

3

Vegyen elő sütőtálat (Ø 20cm), töltse bele a keveréket, majd az előmelegített sütőben süsse 170 °C-on 15 percig.

4

Amíg sül az epres rebarbara, készítse elő a morzsát. Keverje össze a diót, a zabpelyhet és 2 evőkanál mézet.

5

15 perc elteltével vegye ki a sütőtálat a sütőből, és hintse meg a tetejét az előkészíített morzsával, majd tegye vissza a sütőbe.

6

Süsse további 12-15 percig.

TIPP
Tálalja például joghurttal vagy tejföllel.
Recept szerzője
A Jókat eszünk csapata
Hozza létre saját receptkönyvét
  • Mentse el kedvenc receptjeit
  • Adjon hozzá megjegyzéseket a receptekhez
  • Kövesse nyomon értékeléseit

Ossza meg benyomásait és tippjeit másokkal

Sonička J.
10. június 2023

kiváló 😊

Automatikus fordítás

Lucie Balada
05. június 2023

Zseniálisan egyszerű és nagyszerű módja a fagyasztott gyümölcskészletek elhasználásának. Kölespelyhet használtam, és nagyon jó volt!

Automatikus fordítás

LuLuseta
30. május 2023

Finom 🥰 Imádom a rebarbarát és eperrel kombinálva zseniális. Cukorbetegség miatt használtam cikóriaszirupot, így még egészségesebb ;)

Automatikus fordítás

További információ a receptkönyvről www.jimezdrave.cz
Egészséges és egyszerű recepteket állítunk össze az egész család számára

Feliratkozás a receptekre

Ne maradjon le a legújabb receptekről! Hetente kétszer elküldjük Önnek a recepteket e-mailben. Ha pedig nem tetszenek, bármikor leiratkozhat.

Hozzon létre egy receptkönyvet

  • Mentse el kedvenc receptjeit
  • Adjon hozzá megjegyzéseket a receptekhez
  • Kövesse nyomon értékeléseit