KeresésKeresésSaját fiókomSaját fiókomKosárKosár 0
Főzni szeretnék Shop Rólunk Lépjen kapcsolatba velünk

Tápértékadatok 1 adagra / darabra

  • 353 kcal
  • 6 g fehérje
  • 26 g zsír
  • 25 g szénhidrát

Összetevők

5 adag

Elkészítés

1

Hevítse a sütőt 170°C-ra.

2

Az epret és a rebarbarát mossa meg és tisztítsa meg, majd vágja kis kockákra. Ezután tegye egy tálba és keverje össze 4 evőkanál mézzel.

3

Vegyen elő sütőtálat (Ø 20cm), töltse bele a keveréket, majd az előmelegített sütőben süsse 170 °C-on 15 percig.

4

Amíg sül az epres rebarbara, készítse elő a morzsát. Keverje össze a diót, a zabpelyhet és 2 evőkanál mézet.

5

15 perc elteltével vegye ki a sütőtálat a sütőből, és hintse meg a tetejét az előkészíített morzsával, majd tegye vissza a sütőbe.

6

Süsse további 12-15 percig.

TIPP
Tálalja például joghurttal vagy tejföllel.
Recept szerzője
A Jókat eszünk csapata
Hozza létre saját receptkönyvét
  • Mentse el kedvenc receptjeit
  • Adjon hozzá megjegyzéseket a receptekhez
  • Kövesse nyomon értékeléseit

Ossza meg benyomásait és tippjeit másokkal

miccchaella
05. július 2022

Kiváló. Én eper helyett almával készítettem.

Automatikus fordítás cseh nyelvről

Radka Štolpová
10. május 2022

Luxus! Mézes cikóriaszirup helyett ülőre tenném (3 adagra készül).

Automatikus fordítás cseh nyelvről

Értékelések_1328275
Dana
18. július 2021

További információ a receptkönyvről www.jimezdrave.cz
Egészséges és egyszerű recepteket állítunk össze az egész család számára

Feliratkozás a receptekre

Ne maradjon le a legújabb receptekről! Hetente kétszer elküldjük Önnek a recepteket e-mailben. Ha pedig nem tetszenek, bármikor leiratkozhat.

Hozzon létre egy receptkönyvet

  • Mentse el kedvenc receptjeit
  • Adjon hozzá megjegyzéseket a receptekhez
  • Kövesse nyomon értékeléseit