
Jókat eszünk - és jól gazdálkodunk

Hidrolizált halkollagén citromos ízesítéssel

Hevítse a sütőt 180 °C-ra.
Egy tálban verje fel a tejet, a tojást, az olajat és a mézet.
Tegye hozzá a teljeskiőrlésű lisztet, a sütőport, és keverje össze.
Öntse a tésztát sütőpapírral kibélelt vagy zsírral kikent sütőformába (35 x 25 cm).
A tészta tetején rakjon szét megmosott cseresznye szemeket.
A formát tegye be az előmelegített sütőbe, és süsse 35-45 percig 175-185 °C-on.
Ossza meg benyomásait és tippjeit másokkal
kiváló, legközelebb csak több mézet.
Automatikus fordítás
.
Automatikus fordítás
Kicsit igazítottam a tésztán, végül a tojásfehérjéből kevertem bele a havat. Tehát a buborék sikeres volt. De hamarosan búzalisztet és teljes kiőrlésű lisztet készítek. Egyszerűen nem szeretem a teljes kiőrlésű liszt ízét.
Automatikus fordítás