Cseresznyés piskóta
- 20 perc
- 45 perc
- Könnyű
- 16 adag
Tápértékadatok 1 adagra / darabra
- 126 kcal
- 5 g fehérje
- 9 g zsír
- 41 g szénhidrát
Összetevők
16 adag
Címkék
Elkészítés
1
Hevítse a sütőt 180 °C-ra.
2
Egy tálban verje fel a tejet, a tojást, az olajat és a mézet.
3
Tegye hozzá a teljeskiőrlésű lisztet, a sütőport, és keverje össze.
4
Öntse a tésztát sütőpapírral kibélelt vagy zsírral kikent sütőformába (35 x 25 cm).
5
A tészta tetején rakjon szét megmosott cseresznye szemeket.
6
A formát tegye be az előmelegített sütőbe, és süsse 35-45 percig 175-185 °C-on.
További információ a receptkönyvről www.jimezdrave.cz
Egészséges és egyszerű recepteket állítunk össze az egész család számára
Ossza meg benyomásait és tippjeit másokkal
kiváló, legközelebb csak több mézet.
Automatikus fordítás
.
Automatikus fordítás
Kicsit igazítottam a tésztán, végül a tojásfehérjéből kevertem bele a havat. Tehát a buborék sikeres volt. De hamarosan búzalisztet és teljes kiőrlésű lisztet készítek. Egyszerűen nem szeretem a teljes kiőrlésű liszt ízét.
Automatikus fordítás