
Jókat eszünk - és jól gazdálkodunk

Hidrolizált halkollagén citromos ízesítéssel

Készítsen elő egy tepsit (25 x 25 cm) és tegye félre.
Készítse elő a gőzfürdőt: ehhez két tároló eszközre lesz szüksége, amik egymásba tehetőek úgy, hogy a kisebbik ne érje el a nagyobbik alját – a legjobb egy fazék és egy kisebb tál (legjobb esetben üvegből vagy rozsdamentes acélból). Tegyen vízet a fazékba és forralja fel.
A lángot tegye kisebb fokozatra, tegye a csokoládék a tálba és a tálat lógassa a fazékba – eközben a tál nem érintheti el a vízet. Ilyen módon folyamatos kavarással lassan ovassza meg a csokoládét a vízgőz fölött.
A megolvasztott csokoládék keverje össze a tálban a puffasztott hajdinával.
A keveréket öntse az előkészített tepsibe és simítsa ki a tetejét.
Hagyja kihűlni egy hűvősebb helyen vagy a hűtőben. Vágja kockákra és tálalja.
Ossza meg benyomásait és tippjeit másokkal
Csokoládét teszek a főzésre, és nem rossz. Telt étcsokoládéval valószínűleg nem nekem való 🙂
Automatikus fordítás
Egyáltalán nem rossz, csak kevesebb pattogatott kukorica kell hozzá, hogy jobban összetartsa.
Automatikus fordítás