
Jókat eszünk és ízlik nekünk

Teljes készlet Jókat eszünk

Hevítse a sütőt 190 °C-ra. Készítsen elő sütőtálat (20 cm × 30 cm) és bélelje ki sütőpapírral.
Egy tálban keverje össze a zabpelyhet, a tojást, a proteint, a fahéjat és a tejet.
Gőzöléssel* olvassza meg a csokoládét és a kókuszzsírt.
A csokiöntet felét töltse a zabpelyhes tálba, majd tegye hozzá a reszelt almát és a sütőport. A csokiöntet másik felét egyelőre tegye félre.
Alaposan keverje össze a tál tartalmát, majd tegye az előkészített, sütőpapírral bélelt sütőtálba, majd süsse előmelegített sütőben kb. 25–30 percig 180–190 °C-on.
Amíg sül a tészta, készítse el az öntetet: az olvasztott csokoládé másik felét keverje össze a túróval.
Ha megsült a tészta, hagyja kissé kihűlni, majd kenje meg a túrós csokiöntettel.
* A gőzöléshez két olyan, különböző méretű edényre van szükség, amelyek egymásba illeszthetők, és a kisebb edény nem érintkezik a nagyobb aljával – legjobb egy lábas és egy tálka (ideális a hőálló üveg vagy a rozsdamentes edény), amelyben felolvasztja a hozzávalókat. Öntsön a lábasba egy kis vizet, majd forralja fel. Ezután tegye takarékra a lángot, és tegye a tálkába a hozzávalókat – A tálka alja nem érhet a vízbe. Ezzel a módszerrel, állandó lassú kevergetés mellett hagyja felolvadni a csokoládét és a kókuszolajat a forró gőz fölött.
Ossza meg benyomásait és tippjeit másokkal
nagyon jó annak ellenére, hogy nem volt csokim, én kakaót használtam, amit kókuszolajban oldottam fel. legközelebb diót és lekvárt is könnyedén teszek a tésztába édesítésnek. egyébként szuper egészséges kislány.
Automatikus fordítás cseh nyelvről
Nagy!
Automatikus fordítás cseh nyelvről