
Jókat eszünk - és jól gazdálkodunk

Hidrolizált halkollagén citromos ízesítéssel

Hevítsék a sütőt 180 °C-ra.
Az előre beáztatott datolyát szűrjék le, majd a kókuszzsírral és a mézzel együtt turmixolják finomra.
Tegyék hozzá a tojást, a lisztet, a sütőport és a tejet, majd kézi robotgéppel keverjék össze (ha túl sűrű, tegyenek hozzá egy kis vizet). Készítsenek elő 14 muffinkosarat, majd öntsék bele a tésztát.
Előmelegített sütőben süssék 170-180 °C-on 25 percig.
A megsült muffint hagyják kissé kihűlni, azután tálalják.
*A kókuszzsírnak jellegzetes íze és illata van, elsősorban édes ételekhez alkalmazható.
Ossza meg benyomásait és tippjeit másokkal
Teljesen elégedett - már csak egy tojás, és elfogyott a méz, ezért 30 g agave szirupot és 30 g datolyaszörpöt használtam az édesítéshez. Tönkölylisztet használtam 🤗
Automatikus fordítás
Kókuszliszt helyett gluténmentes keveréket használtam. Nem mézet használt, hanem csokoládé édesítőt és apróra vágott étcsokoládét a belsejébe és szuper jó 🤩🙏🏻🧁
Automatikus fordítás
Nagy! Mézet nem tettem hozzá, mert túl édes lenne.. és datolya helyett datolyapasztát tettem, amit be is áztatok. Az eredmény pedig szuper puha és ízletes muffin lett! ❤️🧁
Automatikus fordítás