
Jókat eszünk - és jól gazdálkodunk

Hidrolizált halkollagén citromos ízesítéssel

Hevítse a sütőt 190 °C-ra.
Egy tálkában keverje össze a tojást a mézzel és a kefírrel.
Egy másik tálban keverje össze a lisztet, a darált diót és a sütőport.
A két keveréket egyesítse. Tegye hozzá a vanília kivonatot, a narancslevet és a narancshéjat, majd alaposan keverje össze.
Készítsen elő kisebb szilikon kuglóf formát, és öntse bele a tésztát.
A kuglófot süsse 45–50 percig 180–190 °C-on.
Ossza meg benyomásait és tippjeit másokkal
A babovka száraz volt, nem jött ki a formából.
Automatikus fordítás
Nem száraz, a dió és narancs kombinációjához pedig forró csoki darabokat tettem hozzá 🤌🏽A legjobb kombó, de lehetett volna még édesebb is, szóval adj hozzá még egy kanál mézet🍯
Automatikus fordítás