Diós rudak
- 10 perc
- 45 perc
- Könnyű
- 15 adag
Tápértékadatok 1 adagra / darabra
- 221 kcal
- 5 g fehérje
- 9 g zsír
- 29 g szénhidrát
Összetevők
Elkészítés
Hevítsék a sütőt 190 °C-ra.
Egy nagyobb tálba szórják bele a zabpelyhet, az apróra vágott diót és a napraforgómagot. A datolyát vágják kisebb darabokra, majd tegyék a tálba a vörös áfonyával és a gojibogyóval együtt.
A banánt nyomják szét villával, majd tegyék a tálba, és alaposan keverjék össze az almapürével, a kókuszolajjal, a mézzel, a fahéjjal és a gyömbérrel. A sütőlapot fedjék le sütőpapírral.
A keveréket helyezzék a sütőlapra úgy, hogy kb. 1,5 cm magas legyen. Tegyék az előmelegített sütőbe, és süssék 35-45 percig 180-190 °C-on.
A sült tésztát egyforma darabokra vágva tálalják.
Ossza meg benyomásait és tippjeit másokkal
A hozzávalók felével elkészítettem a receptet, és elég kemény és száraz lett. Nem teszem újra
Automatikus fordítás
A receptet többször elkészítjük, az egész uzsonnát adjuk. A karácsonyi süti egészséges formájaként is betettük😊
Automatikus fordítás
Túl sűrű lett a massza, ezért adtam még hozzá almahabot és mézet. Én mazsolát használtam helyette. Finom lettek.
Automatikus fordítás