KeresésKeresésoznámeníÉrtesítésekSaját fiókomSaját fiókomKosárKosár 0
Főzni szeretnék Shop Rólunk Lépjen kapcsolatba velünk

Elkészítés

1

Hevítsék a sütőt 190 °C-ra.

2

Egy nagyobb tálba szórják bele a zabpelyhet, az apróra vágott diót és a napraforgómagot. A datolyát vágják kisebb darabokra, majd tegyék a tálba a vörös áfonyával és a gojibogyóval együtt.

3

A banánt nyomják szét villával, majd tegyék a tálba, és alaposan keverjék össze az almapürével, a kókuszolajjal, a mézzel, a fahéjjal és a gyömbérrel. A sütőlapot fedjék le sütőpapírral.

4

A keveréket helyezzék a sütőlapra úgy, hogy kb. 1,5 cm magas legyen. Tegyék az előmelegített sütőbe, és süssék 35-45 percig 180-190 °C-on.

5

A sült tésztát egyforma darabokra vágva tálalják.

TIPP
A tésztába bármilyen diófélét és aszalt gyümölcsöt tehetnek.
Recept szerzője
A Jókat eszünk csapata
Hozza létre saját receptkönyvét
  • Mentse el kedvenc receptjeit
  • Adjon hozzá megjegyzéseket a receptekhez
  • Kövesse nyomon értékeléseit

Ossza meg benyomásait és tippjeit másokkal

Karolina Skalska
08. július 2023

Túl sűrű lett a massza, ezért adtam még hozzá almahabot és mézet. Én mazsolát használtam helyette. Finom lettek.

Automatikus fordítás

Értékelések_1314738
Sabina Dvořáková
16. március 2022

További információ a receptkönyvről www.jimezdrave.cz
Egészséges és egyszerű recepteket állítunk össze az egész család számára

Feliratkozás a receptekre

Ne maradjon le a legújabb receptekről! Hetente kétszer elküldjük Önnek a recepteket e-mailben. Ha pedig nem tetszenek, bármikor leiratkozhat.

Hozzon létre egy receptkönyvet

  • Mentse el kedvenc receptjeit
  • Adjon hozzá megjegyzéseket a receptekhez
  • Kövesse nyomon értékeléseit