KeresésKeresésoznámeníBejelentésSaját fiókomSaját fiókomKosárKosár 0
Főzni szeretnék Shop Rólunk Lépjen kapcsolatba velünk

Elkészítés

1

Hevítse a sütőt 180 °C-ra.

2

Hámozza meg a répát, reszelje finomra, és nyomja ki belőle a fölösleges levet.

3

Hámozza meg a banánt, az almából távolítsa el a magházat. Mindkét fajta gyümölcsöt turmixolja meg, majd keverje össze.

4

A zabpelyhet darálja lisztté, tegye hozzá valamennyi hozzávalót és keverje tésztává.

5

Készítsen elő 25 cm átmérőjű tortaformát, és bélelje ki sütőpapírral. A forma oldalát kikenheti kókuszzsírral és megszórhatja kókusszal.

6

Tegye e tésztát az előkészített formába.

7

Majd tegye a sütőbe, és süsse kb. 45 percig, 180 °C-on. A végén pálcikával ellenőrizze, hogy a tészta átsült-e. Ha a pálcika nyirkos, és tésztadarabok vannak rajta, a tésztát hagyja még egy kicsit sülni.

8

Amíg sül a tészta, készítse el az öntetet: hámozza meg a banánt, turmixolja meg és keverje hozzá a kakaóport.

9

Ha megsült a tészta, hagyja kihűlni, majd kenje meg az elkészített öntettel.

Recept szerzője
A Jókat eszünk csapata
Hozza létre saját receptkönyvét
  • Mentse el kedvenc receptjeit
  • Adjon hozzá megjegyzéseket a receptekhez
  • Kövesse nyomon értékeléseit

Ossza meg benyomásait és tippjeit másokkal

Pypalien
29. május 2023

Maria Zembery
13. május 2023

Kiváló puha sütemény 😊 Szegény avokádót is tettem a cukormázba, mielőtt megrohadt volna. Mindenkinek tetszett.

Automatikus fordítás szlovák nyelvről

Értékelések_1265346
Luc - Altaj
27. február 2023

Szóval ez ételpornó. Feltöltés nélkül is elképesztően nedves a zsemle.

Automatikus fordítás cseh nyelvről

Értékelések_1355482
További információ a receptkönyvről www.jimezdrave.cz
Egészséges és egyszerű recepteket állítunk össze az egész család számára

Feliratkozás a receptekre

Ne maradjon le a legújabb receptekről! Hetente kétszer elküldjük Önnek a recepteket e-mailben. Ha pedig nem tetszenek, bármikor leiratkozhat.

Hozzon létre egy receptkönyvet

  • Mentse el kedvenc receptjeit
  • Adjon hozzá megjegyzéseket a receptekhez
  • Kövesse nyomon értékeléseit