
Jókat eszünk - és jól gazdálkodunk

Hidrolizált halkollagén citromos ízesítéssel

Egy nagyobb tálba öntsék bele a meleg tejet, a kókuszolajat, a mézet, tegyék bele az élesztőt és egy csipet sót, és kb. 10 percig hagyják állni.
Majd keverjék össze a tál tartalmát, tegyék hozzá a lisztet és a vaníliakivonatot.
Lisztezzék be a gyúródeszkát, és a keverékből gyúrjanak tésztát. A tésztát nyújtsák négyzet alakúra.
Egy tálkában keverjék össze a töltelékhez valókat: a mézet, a fahéjat és a kókuszolajat.
A kinyújtott tésztát egyenletesen kenjék be a töltelékkel, majd tekerjék össze. A tekercset vágják szeletekre.
A kerek sütőformát (⌀ 25 cm) béleljék ki sütőpapírral, majd rakják szét rajta a tekercseket, tegyék őket egymás mellé.
Majd a formát takarják le konyharuhával, és tegyék meleg helyre 1 órára kelni.
Amíg kel a tészta, hevítsék a sütőt 180 °C-ra. A megkelt tekercseket süssék 15-20 percig 170-180 °C-on.
A megsült fahéjas csigákat vegyék ki a sütőből, és máris lehet tálalni.
Ossza meg benyomásait és tippjeit másokkal
Egyáltalán semmi. Időpocsékolás
Automatikus fordítás
egyáltalán nem volt savanyú. Pontosan követtem a receptet. mi a probléma?
Automatikus fordítás