
Jókat eszünk - és jól gazdálkodunk

Hidrolizált halkollagén citromos ízesítéssel

Hevítse s sütőt 175 °C-ra. Készítse elő a sütőlapot és bélelje ki sütőpapírral.
A diót darálja finomra, tegye hozzá az apróra vágott datolyát, sót, vanília kivonatot, tojást, fahéjat és kakaót, majd keverje össze homogén anyaggá.
A csokoládét törje kisebb darabokra, és az étkezési szódabikarbónával együtt keverje a tésztába.
A tésztából formáljon kekszeket, és helyezze az előkészített sütőlapra.
Tegye a sütőlapot a sütőbe, és süsse 15–20 percig 175 °C-on.
A megsült kekszet hagyja kihűlni, azután tálalja.
Ossza meg benyomásait és tippjeit másokkal
igazán kiváló! Eddig egyértelműen a legjobb süti, amit készítettem :)! Még a férjem is szerette őket, és ennyit mondok, mert elég édesszájú.
Automatikus fordítás