Fahéjas csokoládés keksz
- 30 perc
- 20 perc
- Könnyű
- 10 darab
Valami édeset enne? Hogy ezt a vétket valami jóval kiváltsuk, süsse meg egészséges fahéjas, csokoládés kekszünket. Nincs benne se cukor se liszt, így könnyebb lelkiismerettel nassolhat. Reméljük, ízleni fog.
Tápértékadatok 1 adagra / darabra
- 152 kcal
- 3,6 g fehérje
- 10,4 g zsír
- 9 g szénhidrát
Összetevők
10 darab
Címkék
Elkészítés
1
Hevítse s sütőt 175 °C-ra. Készítse elő a sütőlapot és bélelje ki sütőpapírral.
2
A diót darálja finomra, tegye hozzá az apróra vágott datolyát, sót, vanília kivonatot, tojást, fahéjat és kakaót, majd keverje össze homogén anyaggá.
3
A csokoládét törje kisebb darabokra, és az étkezési szódabikarbónával együtt keverje a tésztába.
4
A tésztából formáljon kekszeket, és helyezze az előkészített sütőlapra.
5
Tegye a sütőlapot a sütőbe, és süsse 15–20 percig 175 °C-on.
6
A megsült kekszet hagyja kihűlni, azután tálalja.
További információ a receptkönyvről www.jimezdrave.cz
Egészséges és egyszerű recepteket állítunk össze az egész család számára
Ossza meg benyomásait és tippjeit másokkal
igazán kiváló! Eddig egyértelműen a legjobb süti, amit készítettem :)! Még a férjem is szerette őket, és ennyit mondok, mert elég édesszájú.
Automatikus fordítás