Gyümölcstorta ribizlivel
- 20 perc
- 30 perc
- Könnyű
- 12 adag
Összetevők
Címkék
Elkészítés
A sütőt hevítse 180°C-ra.
Keverje össze a tönkölybúza lisztet joghurttal, a tojásokkal és a mézzel. Ha a tészta túl sűrű és inkább keksztésztára emlékeztet, öntsön hozzá egy kis tejet. Az állaga a kásához hasonló kell legyen.
A tésztát öntse egy kizsírozott 23 cm átmérőjű tortaformába.
Szórja rá egyenletesen a málnát és ribizlit, amiről előzőleg leszedte a szárat.
Az omlós öntethez (streusel) keverje össze a zabpelyhet, kókuszolajat, mézet és kókuszreszeléket. Az öntetet oszlassa szét a torta tetején.
Süsse az előmelegített sütőben 30 percig.
Ossza meg benyomásait és tippjeit másokkal
Ahogy itt már írták, a tésztát egyszerűen nem lehetett elkészíteni, és tényleg sok tej kellett a tésztához... kár, hogy az íze egyébként jó
Automatikus fordítás
Kíváncsi vagyok, ki találta ki és főleg ki tesztelte ezt a receptet, mert itt valami nagyon nem stimmel 😒 Ugyanaz a tapasztalatom, mint az alattam lévők többsége kommentben.
Automatikus fordítás