Hasábrépa paprikaszósszal
- 15 perc
- 15 perc
- Könnyű
- 4 adag
Tápértékadatok 1 adagra / darabra
- 155 kcal
- 4 g fehérje
- 10 g zsír
- 13 g szénhidrát
Összetevők
Elkészítés
Hevítsék a sütőt 180 °C-ra.
A meghámozott, megmosott répát vágják hasábokra és tegyék egy tálba.
A répát keverjék össze 2 evőkanál olívaolajjal, sóval, borssal.
A sütőlapot béleljék ki sütőpapírral, terítsék szét rajta a hasábrépákat, majd tegyék előmelegített sütőbe, és süssék 10-15 percig 170-180 °C-on.
Amíg sül a répa, készítsék el a szószt: egy tálkában keverjék össze a fehér joghurtot, a füstölt paprikát, az áttört fokhagymát, a fél citrom levét, a sót és a borsot, majd tegyék a hűtőbe.
A megsült hasábrépát a hűvös szósszal tálalják.
Ossza meg benyomásait és tippjeit másokkal
Nem sok
Automatikus fordítás