
Jókat eszünk - és jól gazdálkodunk

Hidrolizált halkollagén citromos ízesítéssel

Először hevítse a sütőt 180 °C-ra, majd a kuglóf formát (⌀ 23 cm) kenje ki zsiradékkal és szórja meg liszttel.
Majd egy tálban üssön fel két tojást, tegye hozzá a xilitet és keverje habosra. A habot keverje össze a joghurttal, a vanília kivonattal és az olajjal.
Egy másik tálban keverje össze valamennyi szemcsés hozzávalót, majd keverje hozzá a tojásos keveréket.
A kikevert tésztával töltse meg az előkészített formát, simítsa el a tetejét, majd tegye az előmelegített sütőbe 50 percre 180 °C-on.
A kisült kuglófot hagyja egy ideig hűlni, majd fordítsa a formából egy tányérra. A kész kuglófot vágja 12 adagra, úgy tálalja.
Ossza meg benyomásait és tippjeit másokkal
Jó recept,bevált☺️
Kiváló, rugalmas
Automatikus fordítás