KeresésKeresésoznámeníÉrtesítésekSaját fiókomSaját fiókomKosárKosár 0
Főzni szeretnék Shop Rólunk Lépjen kapcsolatba velünk

Tápértékadatok 1 adagra / darabra

  • 223 kcal
  • 5 g fehérje
  • 11 g zsír
  • 20 g szénhidrát

A magnézium-biszglicinát kitűnik hatékony felszívódásával és biohozzáférhetőségével

  • Elsőosztályú piaci termék
  • Elbánik a fáradtsággal
  • Görcsoldó
További információ

Összetevők

12 adag

Bánjon el a fáradtsággal és a kimerültséggel! Próbálja a magnéziumot

  • Egész napra ellát energiával
  • Ellazít
  • Erősíti az izmokat és a csontokat
További információ
banner image

Elkészítés

1

Először hevítse a sütőt 180 °C-ra, majd a kuglóf formát (⌀ 23 cm) kenje ki zsiradékkal és szórja meg liszttel.

2

Majd egy tálban üssön fel két tojást, tegye hozzá a xilitet és keverje habosra. A habot keverje össze a joghurttal, a vanília kivonattal és az olajjal.

3

Egy másik tálban keverje össze valamennyi szemcsés hozzávalót, majd keverje hozzá a tojásos keveréket.

4

A kikevert tésztával töltse meg az előkészített formát, simítsa el a tetejét, majd tegye az előmelegített sütőbe 50 percre 180 °C-on.

5

A kisült kuglófot hagyja egy ideig hűlni, majd fordítsa a formából egy tányérra. A kész kuglófot vágja 12 adagra, úgy tálalja.

Recept szerzője
A Jókat eszünk csapata
Hozza létre saját receptkönyvét
  • Mentse el kedvenc receptjeit
  • Adjon hozzá megjegyzéseket a receptekhez
  • Kövesse nyomon értékeléseit

Ossza meg benyomásait és tippjeit másokkal

TerriK
25. július 2024

blucaa
09. május 2024

Jó recept,bevált☺️

Értékelések_1465219
Sara_Nowakova
28. január 2024

Kiváló, rugalmas

Automatikus fordítás

banner image
További információ a receptkönyvről www.jimezdrave.cz
Egészséges és egyszerű recepteket állítunk össze az egész család számára

Feliratkozás a receptekre

Ne maradjon le a legújabb receptekről! Hetente kétszer elküldjük Önnek a recepteket e-mailben. Ha pedig nem tetszenek, bármikor leiratkozhat.

Hozzon létre egy receptkönyvet

  • Mentse el kedvenc receptjeit
  • Adjon hozzá megjegyzéseket a receptekhez
  • Kövesse nyomon értékeléseit