KeresésKeresésoznámeníÉrtesítésekSaját fiókomSaját fiókomKosárKosár 0
Főzni szeretnék Shop Rólunk Lépjen kapcsolatba velünk

Tápértékadatok 1 adagra / darabra

  • 156 kcal
  • 3 g fehérje
  • 6 g zsír
  • 21 g szénhidrát

Tegye élettelivé a bőrét, legyen újra magabiztos! Fogadjunk a kollagénre

  • Ragyogó bőr
  • Gyönyörű haj
  • Egészséges ízületek
További információ

Összetevők

12 darab

Hidratálás és fiatalítás minden korttyal! Fogadjunk a kollagénre

  • A ráncok ellen
  • Segít a cellulitiszen
  • Remek íz, semmi halszag
További információ
banner image

Elkészítés

1

Hevítse a sütőt 190 °C-ra.

2

Szórja a lisztet egy tálba, majd adja hozzá a sütőport.

3

Egy másik tálban keverje össze a tojást, a tejet és a cukrot.

4

A két tál tartalmát keverje össze, majd keverje bele a kakaót, a kókuszolajat, az espresso kávét és a joghurtot.

5

Készítsen elő 12 muffin formát, bélelje ki papírkosárkákkal, és egyformán ossza el bennük a tésztát.

6

Tegye a tésztát az előmelegített sütőbe és süsse 20–25 percig 180–190 °C-on.

7

A kész muffint hagyja legalább 5 percig hűlni, azután tálalja.

Recept szerzője
A Jókat eszünk csapata
Hozza létre saját receptkönyvét
  • Mentse el kedvenc receptjeit
  • Adjon hozzá megjegyzéseket a receptekhez
  • Kövesse nyomon értékeléseit

Ossza meg benyomásait és tippjeit másokkal

Thea Sikorová
26. július 2023

Értékelések_1447961
leny_en
29. június 2022

Nagyon jók, kókuszcukor helyett cikóriaszirupot tettem hozzá, vettem hozzá egy kis tejet és tettem bele egy kis lisztet. Nagy!

Automatikus fordítás

Értékelések_1196337
Emily Aguilar Olivares
10. május 2022

💛

Automatikus fordítás

banner image
További információ a receptkönyvről www.jimezdrave.cz
Egészséges és egyszerű recepteket állítunk össze az egész család számára

Feliratkozás a receptekre

Ne maradjon le a legújabb receptekről! Hetente kétszer elküldjük Önnek a recepteket e-mailben. Ha pedig nem tetszenek, bármikor leiratkozhat.

Hozzon létre egy receptkönyvet

  • Mentse el kedvenc receptjeit
  • Adjon hozzá megjegyzéseket a receptekhez
  • Kövesse nyomon értékeléseit