
Jókat eszünk - és jól gazdálkodunk

Hidrolizált halkollagén citromos ízesítéssel

Hevítse a sütőt 180 °C-ra. A kuszkuszt tegye egy tálba, öntsön rá kb. 300 ml forró vizet, majd hagyja állni.
Válassza szét a tojás fehérjét és a sárgáját.
Egy másik tálban a sárgájához keverje hozzá a túrót, az írót, a kókuszolajat, a mandulát és a vanília kivonatot.
A tojásfehérjét verje fel kemény habbá.
A túrós tálba keverje bele a kuszkuszt, majd óvatosan keverje hozzá a tojáshabot.
A sárgabarackot és a szilvát vágja szeletekre.
Egy 20 x 20 cm-es sütőtálat béleljen ki sütőpapírral, önse bele a tészta felét, rakja szét rajta a gyümölcsöt, majd öntse rá a tészta másik felét.
Süsse előmelegített sütőben 180 °C-on kb. 40 percig.
A tálból kivéve hagyja kihűlni, majd vágja 20 egyforma szeletre. Ha kihűlt, hintse meg steviaporral.
Ossza meg benyomásait és tippjeit másokkal
Vaníliakivonat helyett egy vaníliát tettem bele. cukrot a hóba. És a végén mindenki otthon evett.
Automatikus fordítás
Nagyon fini
Nagyon nagyon jó! most cikóriasziruppal édesítettem :)
Automatikus fordítás