
Jókat eszünk - és jól gazdálkodunk

Hidrolizált halkollagén citromos ízesítéssel

Hevítse a sütőt 180 °C-ra. Keverje össze egy tálban a kókuszolajat, a lisztet, a vanília kivonatot, 70 g mézet, 3 egész tojást és a sütőport, majd alaposan dolgozza össze.
Vágja le a tészta kb. ¼-ét, majd a ¾ részét nyomkodja bele a sütőtálba.
Egy tálban keverje ki a túrót, a tojássárgáját, a citromlevet és 20 g mézet.
A túrós keveréket kenje a tésztára.
Reszelje meg az almát, keverje össze a fahéjjal, majd rétegelje a túrós keverékre.
A tészta megmaradt ¼ részét nyújtsa vékonyra, vágja csíkokra, majd rácsosan rakja a sütemény tetejére.
Előmelegített sütőben süsse 180 °C-on kb. 50 percig.
Ossza meg benyomásait és tippjeit másokkal
Kicsit hosszabb előkészítés, de nagyon finom. Se cukrot, se édesítőt nem tettem bele, és nem is volt rá szükség. Nem tudom miért van odaírva a joghurt, hiszen én nem is használtam, és a sütemény amúgy is remek lett. Ezt a receptet ajánlom.
Automatikus fordítás
fincsi 😃
Automatikus fordítás
Nagy
Automatikus fordítás