
Jókat eszünk - és jól gazdálkodunk

Hidrolizált halkollagén citromos ízesítéssel

Hevítse a sütőt 180°C-ra.
Ha konzerv babot használ, szűrje le, mossa le tiszta vízzel, és tegye a mixerbe.
Tegye a babhoz a kakaót, a zabpelyhet, a sót, a mézet a vanília kivonatot, a sütőport és a tejet. A mixert kapcsolja középső fokozatra, és turmixolja 1-2 percig, amíg a hozzávalók eloszlanak.
Keverje a tésztához a csokoládédarabkákat, majd öntse az egészet sütőpapírral kibélelt formába (20x20 cm), szórja rá a málnát, és tegye a formát a sütőbe.
170–180°C-on süsse 25-30 percig.
Ossza meg benyomásait és tippjeit másokkal
Ettől a recepttől már nyáladzik a nyálam, a hétvégén anyukámnak és apukámnak biztosan ki fogom próbálni.😃😜
Automatikus fordítás
Kiváló 🤩
Automatikus fordítás
és
Automatikus fordítás