Málnás bab brownie
- 10 perc
- 30 perc
- Nehéz
- 8 darab
Rabul ejtette a brownies íze, és szeretné kipróbálni egy könnyebb fajtáját? Akkor ez a vörösbabos brownies recept liszt nékül éppen kapóra jön Önnek. Nem kell attól tartania, hogy a desszertnek bab íze és illata lesz, mert ezúttal más a bab szerepe. És adunk egy tippet is: málna helyett félbevágott epret vagy banánkarikát is tehet a tetejére.
Tápértékadatok 1 adagra / darabra
- 160 kcal
- 5 g fehérje
- 5 g zsír
- 25 g szénhidrát
Összetevők
8 darab
Címkék
Elkészítés
1
Hevítse a sütőt 180°C-ra.
2
Ha konzerv babot használ, szűrje le, mossa le tiszta vízzel, és tegye a mixerbe.
3
Tegye a babhoz a kakaót, a zabpelyhet, a sót, a mézet a vanília kivonatot, a sütőport és a tejet. A mixert kapcsolja középső fokozatra, és turmixolja 1-2 percig, amíg a hozzávalók eloszlanak.
4
Keverje a tésztához a csokoládédarabkákat, majd öntse az egészet sütőpapírral kibélelt formába (20x20 cm), szórja rá a málnát, és tegye a formát a sütőbe.
5
170–180°C-on süsse 25-30 percig.
További információ a receptkönyvről www.jimezdrave.cz
Egészséges és egyszerű recepteket állítunk össze az egész család számára
Ossza meg benyomásait és tippjeit másokkal
Kiváló 🤩
Automatikus fordítás
és
Automatikus fordítás
Nem rossz, de nem kell újra megtennem.
Automatikus fordítás