Málnaszószos párnácskák
- 50 perc
- 26 perc
- Közepesen nehéz
- 12 darab
Tápértékadatok 1 adagra / darabra
- 141 kcal
- 2 g fehérje
- 9 g zsír
- 12 g szénhidrát
Összetevők
Címkék
Elkészítés
A sütőt hevítse 165°C-ra.
Egy kis tálban keverje össze a rizslisztet kb 100 ml vizzel.
A málnákat nyomja szét egy villával.
Tegye a szétnyomott málnát, a rizslisztet 100 ml vizzel és 1 evőkanál juharsziruppal egy serpenyőbe.
A málnát hevítse fel 5-6 percig állandó keverés mellett, keverjen hozzá citromlevet, majd tegye félre kihűlni.
Jöhet a tészta elkészítése - keverje össze a lisztet a (nem megolvasztott) kókuszolajjal, egy csipetnyi sóval, egy második evőkanál juharsziruppal és egy tojássárgájával. A vegán verzióhoz hagyja ki a tojássárgát és adjon hozzá 2 evőkanál hideg vizet.
A tésztát tegye 30 percig a hűtőbe.
Később vegye ki a tésztát, nyújtsa egy 2-3 mm vékony lapra és egy pohárral vágjon ki karikákat. Vigyázzon, a vegán verzió elég morzsalékos!
Minden karikára (kb 12 db jön ki a tésztából) tegyen 1 teáskanál málnát, csukja össze félkörbe és a széleit nyomja össze egy villával.
A párnácskákat ossza szét egy sütőpapirral ellátott tepsin és az előmelegtett sütőben süsse 20 percig 165 - 175 °C-on.
Ossza meg benyomásait és tippjeit másokkal
5
Automatikus fordítás
Szörnyű a tészta
Automatikus fordítás
A tészta használhatatlan. Tényleg szörnyű!
Automatikus fordítás