
Jókat eszünk - és jól gazdálkodunk

Hidrolizált halkollagén citromos ízesítéssel

A sütőt hevítse 165°C-ra.
Egy kis tálban keverje össze a rizslisztet kb 100 ml vizzel.
A málnákat nyomja szét egy villával.
Tegye a szétnyomott málnát, a rizslisztet 100 ml vizzel és 1 evőkanál juharsziruppal egy serpenyőbe.
A málnát hevítse fel 5-6 percig állandó keverés mellett, keverjen hozzá citromlevet, majd tegye félre kihűlni.
Jöhet a tészta elkészítése - keverje össze a lisztet a (nem megolvasztott) kókuszolajjal, egy csipetnyi sóval, egy második evőkanál juharsziruppal és egy tojássárgájával. A vegán verzióhoz hagyja ki a tojássárgát és adjon hozzá 2 evőkanál hideg vizet.
A tésztát tegye 30 percig a hűtőbe.
Később vegye ki a tésztát, nyújtsa egy 2-3 mm vékony lapra és egy pohárral vágjon ki karikákat. Vigyázzon, a vegán verzió elég morzsalékos!
Minden karikára (kb 12 db jön ki a tésztából) tegyen 1 teáskanál málnát, csukja össze félkörbe és a széleit nyomja össze egy villával.
A párnácskákat ossza szét egy sütőpapirral ellátott tepsin és az előmelegtett sütőben süsse 20 percig 165 - 175 °C-on.
Ossza meg benyomásait és tippjeit másokkal
A tésztából semmit sem lehetett készíteni
Automatikus fordítás
5
Automatikus fordítás
Szörnyű a tészta
Automatikus fordítás