Mini cheesecake-ek
- 255 perc
- 1 perc
- Közepesen nehéz
- 8 darab
Tápértékadatok 1 adagra / darabra
- 186 kcal
- 8 g fehérje
- 9 g zsír
- 16 g szénhidrát
Összetevők
Elkészítés
A zselatint mártsák min. 5 percre 100 ml vízbe.
Amíg a zselatin ázik, turmixolják össze a datolyát, majd keverjék össze a tészta többi alapanyagával. A muffinformákat béleljék ki papírkosárkákkal.
Minden kosár aljára tegyenek a datolyakeverékből. Egy tálkában keverjék össze a joghurtot és a steviát.
Nyeles edényben, kis lángon melegítsék meg a vizes zselatint, és hagyják feloldódni. Ezután keverjék hozzá a 2 evőkanál steviás joghurtot.
A nyeles edény tartalmát állandó kevergetés mellett öntsék a joghurtos tálkába. Majd az egészet tegyék a mixerbe és turmixolják finomra.
Minden kosárkába tegyenek 2 evőkanál joghurtos keveréket, majd tegyenek a málnából is minden kosárkára.
A kész minitortákat tálalás előtt legalább 4 órára tegyék a hűtőbe.
Ossza meg benyomásait és tippjeit másokkal
Nem értem, hogy melyik hozzávaló a tésztához és melyik a joghurtos masszához. Ez nincs egyértelműen megmagyarázva az összetevők listájában
Automatikus fordítás
😋😋😋😋😋
Automatikus fordítás