
Jókat eszünk - és jól gazdálkodunk

Hidrolizált halkollagén citromos ízesítéssel

A palacsintatészta valamennyi hozzávalóját turmixban, vagy egy nagyobb tálban, keverje össze.
A keserű csokoládét gőz fölött vagy mikrohullámú sütőben olvassza fel.
Egy tálkában keverje össze a túrót, és a mézet, majd kézi habverővel lasssan keverje hozzá az olvasztott csokoládét. A krémet tegye egy időre a hűtőbe.
Készítse elő a palacsintatésztát, és egy kisméretű tapadásmentes palacsintasütőt. A sütőt tartsa közepes lángon, és az előkészített tésztából süsse meg a palacsinták mindkét oldalát. Egy-egy oldalát elég úgy 1–2 percig sütni. Ez a tésztamennyiség kb. 12 darab (Ø 12 cm) palacsintára elegendő.
Ha megsült minden palacsinta, vegye ki a hűtőből a krémet, és minden palacsintaréteget kenjen meg egy kanál krémmel. A torta tetején az utolsó palacsinta legyen a záró réteg. A kész tortát tegye a hűtőbe legalább 10 percre.
Ossza meg benyomásait és tippjeit másokkal
Nekem biztosan nem ez a palacsinta. Valamiért egyáltalán nem szerettem az ízét.
Automatikus fordítás
Remek 😇
Automatikus fordítás