
Jókat eszünk - és jól gazdálkodunk

Hidrolizált halkollagén citromos ízesítéssel

Készítsen elő vizet gőzöléshez. Két olyan edényre van szükség, amik egymásba illeszkednek – legjobb a fém, hogy jól vezesse a hőt. A nagyobb edény aljára töltsön vizet, forralja fel, majd tegye közepesre a lángot.
A kisebbik edénybe (vagy tálkába) tegyen bele minden említett hozzávalót, és kézi habverővel keverje habosra – kb. 2–3 percig tart.
Majd vegye le a tűzről a pudingot, és legalább 20 percig hagyja hűlni.
A pudingot ezután töltse poharakba, és 15 percre tegye a hűtőbe.
Ezután tegyen kis túrókupacot vagy szezonális gyümölcsöt a tetejére, úgy tálalja.
Ossza meg benyomásait és tippjeit másokkal
Nem sikerült jól a recept alapján elkészíteni. Nem sűrűsödött be sajnos. Az íze amúgy finom volt/lett volna.
KÉRJÜK MIVEL helyettesíthetem a kókusztejet? hát, köszönöm
Automatikus fordítás