Puding tojássárgájából
- 35 perc
- 3 perc
- Közepesen nehéz
- 6 adag
Tápértékadatok 1 adagra / darabra
- 92 kcal
- 3 g fehérje
- 5 g zsír
- 12 g szénhidrát
Összetevők
6 adag
Címkék
Elkészítés
1
Készítsen elő vizet gőzöléshez. Két olyan edényre van szükség, amik egymásba illeszkednek – legjobb a fém, hogy jól vezesse a hőt. A nagyobb edény aljára töltsön vizet, forralja fel, majd tegye közepesre a lángot.
2
A kisebbik edénybe (vagy tálkába) tegyen bele minden említett hozzávalót, és kézi habverővel keverje habosra – kb. 2–3 percig tart.
3
Majd vegye le a tűzről a pudingot, és legalább 20 percig hagyja hűlni.
4
A pudingot ezután töltse poharakba, és 15 percre tegye a hűtőbe.
5
Ezután tegyen kis túrókupacot vagy szezonális gyümölcsöt a tetejére, úgy tálalja.
További információ a receptkönyvről www.jimezdrave.cz
Egészséges és egyszerű recepteket állítunk össze az egész család számára
Ossza meg benyomásait és tippjeit másokkal
Nem sikerült jól a recept alapján elkészíteni. Nem sűrűsödött be sajnos. Az íze amúgy finom volt/lett volna.
KÉRJÜK MIVEL helyettesíthetem a kókusztejet? hát, köszönöm
Automatikus fordítás