
Jókat eszünk - és jól gazdálkodunk

Hidrolizált halkollagén citromos ízesítéssel

A zabpelyhet turmixolja lisztté, keverje hozzá a tönkölylisztet, a tojássárgáját, a kakaót és a sütőport, a kókuszolajat, a proteint és a vizet. Végül óvatosan keverje hozzá a felvert tojásfehérjét.
Tegye a keveréket sütőpapírral kibélelt sütőtálba, majd süsse 10-15 percig 170-180 °C-on.
Amíg sül a sütemény, főzze meg a két pudingot 1:1 arányban vízzel és tejjel. (kevesebb is lehet, hogy jó sűrű legyen), majd ízesítse steviával vagy sziruppal, és terítse szét a megsült tésztán.
Tegyen a pudingra gyümölcsöt, majd süsse további 30 percig. Miután a sütemény teljesen kihűlt, vágja szeletekre.
Ossza meg benyomásait és tippjeit másokkal
A zsemle nem tetszett, nem volt túl édes. Nem sok tészta. Valószínűleg jobb lenne édes és jellegzetes gyümölcsöt használni.
Automatikus fordítás
Megdicsért nagyon jó volt.
Automatikus fordítás
Nagyon jót tesz annak, hogy bajom van azzal, hogy nem eszem édességet :)
Automatikus fordítás