Rebarbarás sütemény streusellel
- 25 perc
- 30 perc
- Könnyű
- 12 darab
Tápértékadatok 1 adagra / darabra
- 304 kcal
- 8 g fehérje
- 19 g zsír
- 25 g szénhidrát
Összetevők
Címkék
Elkészítés
A sütőt hevítse 175°C-ra.
Keverje össze a lisztet és sütőport egy tálban. Egy második tálban keverje össze egy habkeverővel a túrókrémet, mézet, olajat, tejet és a tojásokat.
A két tál tartalmát adja össze és a tésztát öntse egy kizsírozott formába (20x30 cm).
Pucolja meg a rebarabrát, vágja kis kockákra, keverje össze 2 evőkanál mézzel és ossza szét a tésztán.
Végül készítse el a streuselt. Tegyen egy kis tálba vajat, őrölt vagy gyalult mandulát, zabpelyhet és mézet. Mindent kézzel keverjen össze és szórja a rebarbarára.
A sütit süsse 175°C-on 20-30 percig az előmelegített sütőben.
Ossza meg benyomásait és tippjeit másokkal
Abszolút luxus! Rugalmas, nem túl édes, nagyon finom. Mandula helyett kókuszreszeléket (30g), méz helyett édes cikóriát (50g) tettem. Biztosan kipróbálom más gyümölccsel is. 👌🏼
Automatikus fordítás
A sütemény isteni, fahéj hozzáadásával még szebbé varázsoltuk. 😋
Automatikus fordítás
Nagyon egyszerű és finom sütemény. ajánlom
Automatikus fordítás