
Jókat eszünk - és jól gazdálkodunk

Hidrolizált halkollagén citromos ízesítéssel

A sütőt hevítse 175°C-ra.
Keverje össze a lisztet és sütőport egy tálban. Egy második tálban keverje össze egy habkeverővel a túrókrémet, mézet, olajat, tejet és a tojásokat.
A két tál tartalmát adja össze és a tésztát öntse egy kizsírozott formába (20x30 cm).
Pucolja meg a rebarabrát, vágja kis kockákra, keverje össze 2 evőkanál mézzel és ossza szét a tésztán.
Végül készítse el a streuselt. Tegyen egy kis tálba vajat, őrölt vagy gyalult mandulát, zabpelyhet és mézet. Mindent kézzel keverjen össze és szórja a rebarbarára.
A sütit süsse 175°C-on 20-30 percig az előmelegített sütőben.
Ossza meg benyomásait és tippjeit másokkal
Már csak 2 evőkanál méz hiányzik a hozzávalókból a rebarbarához. A morzsához pedig 2 evőkanál mézet is tettem, nehogy annyira összetörjön. Nagyon jól néz ki, megvárom míg kihűl, és várom a kóstolást 😀
Automatikus fordítás
Abszolút luxus! Rugalmas, nem túl édes, nagyon finom. Mandula helyett kókuszreszeléket (30g), méz helyett édes cikóriát (50g) tettem. Biztosan kipróbálom más gyümölccsel is. 👌🏼
Automatikus fordítás
A sütemény isteni, fahéj hozzáadásával még szebbé varázsoltuk. 😋
Automatikus fordítás