![Jókat eszünk - és jól gazdálkodunk](https://jz.img0.cz/media/product/img/jokat-eszunk-es-jol-gazdalkodunk-small_wRr6JvW.jpg.276x276_q85_crop.jpg)
Jókat eszünk - és jól gazdálkodunk
![Jókat eszünk 30 percen belül](https://jz.img0.cz/media/product/img/jokat-eszunk-es-izlik-nekunk-f879c6fd-small_lYdLhLM.png.276x276_q85_crop.png)
Hevítse a sütőt 180 °C-ra.
Válassza szét a tojás fehérjét és a sárgáját. A sárgáját keverje össze a mézzel és az olajjal, a fehérjét pedig egy csipet sóval verje fel kemény habbá.
A sárgájához keverje hozzá a citromlevet, lisztet, sütőport, vanília kivonatot, fahéjat, répát, a diót és a kókuszt.
Ezután óvatosan keverje bele a tojáshabot.
A tésztával egyenletesen töltse ki a kikent „őzgerinc“ formát.
Majd süsse 170–180 °C-on kb. 50–60 percig. Ha kihűlt, díszítse steviával kikevert túróval.
Ossza meg benyomásait és tippjeit másokkal
A tétel feléből bárányhúst készítettem, még 50 g joghurtot kellett hozzáadnom, de túl kókuszos volt, és a szódát általában kihagynám legközelebb.
Automatikus fordítás
Isteni finom
Automatikus fordítás
Kiváló, csak 150g kókusz helyett 100g mandulát és 50g kókuszt tettem bele. Ezután minden darabot külön-külön megkentem túróból, citromos csirkehúsból és vaníliakivonatból készült krémmel. 🙂
Automatikus fordítás