
Jókat eszünk - és jól gazdálkodunk

Hidrolizált halkollagén citromos ízesítéssel

Hevítse a sütőt 170-180 °C-ra.
A zabpelyhet keverje össze a répával, a magokkal, a sütőporral és a fahéjjal.
A tojást keverje habosra a vanília kivonattal és a mézzel.
Tegye hozzá a zabpehelyhez és keverje össze.
Tegye a tésztát egy kisebb tepsibe (20 x 20 cm), és fakanállal nyomkodja le.
Süsse 170-180°C-on 12-15 percig.
Ha kivette a sütőből a megsült tésztát, máris vágja 16 kockára (3x3 cm-es szeletekre).
Ossza meg benyomásait és tippjeit másokkal
Fényűző! A gyerekek egymás után több napon át lelkesen vitték a rudakat az iskolába uzsonnára. A férjemnek is ízlett, aki nem szokott szeretni semmit, ami alternatívnak és egészségesnek tűnik :) Biztosan fogom még sütni és készíteni még, kirándulásra, nyaralásra jól jönnek.
Automatikus fordítás
Kinyilatkoztatás!
Automatikus fordítás
Hozzáadtam még mézet, és a napraforgómag helyett ugyanannyi mandulareszeléket, kókuszreszeléket, napraforgómagot és tökmagot tettem bele - ami csak kéznél volt. Nagyon finomak lettek, szívesen sütöm máskor is.
Automatikus fordítás