KeresésKeresésoznámeníÉrtesítésekSaját fiókomSaját fiókomKosárKosár 0
Főzni szeretnék Shop Rólunk Lépjen kapcsolatba velünk

Tápértékadatok 1 adagra / darabra

  • 87 kcal
  • 3 g fehérje
  • 3 g zsír
  • 12 g szénhidrát

Sosem volt a szépségnek jobb íze! Fogadjunk a kollagénre

  • Fiatal bőr
  • Gyönyörű haj
  • Erős körmök
További információ

Összetevők

16 darab

Tegye élettelivé a bőrét, legyen újra magabiztos! Fogadjunk a kollagénre

  • Ragyogó bőr
  • Gyönyörű haj
  • Egészséges ízületek
További információ
banner image

Elkészítés

1

Hevítse a sütőt 170-180 °C-ra.

2

A zabpelyhet keverje össze a répával, a magokkal, a sütőporral és a fahéjjal.

3

A tojást keverje habosra a vanília kivonattal és a mézzel.

4

Tegye hozzá a zabpehelyhez és keverje össze.

5

Tegye a tésztát egy kisebb tepsibe (20 x 20 cm), és fakanállal nyomkodja le.

6

Süsse 170-180°C-on 12-15 percig.

7

Ha kivette a sütőből a megsült tésztát, máris vágja 16 kockára (3x3 cm-es szeletekre).

Recept szerzője
A Jókat eszünk csapata
Hozza létre saját receptkönyvét
  • Mentse el kedvenc receptjeit
  • Adjon hozzá megjegyzéseket a receptekhez
  • Kövesse nyomon értékeléseit

Ossza meg benyomásait és tippjeit másokkal

Bianca Oana
21. január 2024

Szuper jó és laktató!

Értékelések_1471431
Alice Langrová
10. július 2023

Kiváló. A fahéj adja a legjobb ízt. 1 evőkanál zablisztet lecseréltem vaníliás zablisztre és 1 ek vanília fehérjére, majd a vaníliakivonatot kihagytam. Csak fél adagot készítettem, de hamar megeszik.

Automatikus fordítás

Értékelések_1013437
Eliška Eliška
05. július 2023

Jók, a fiam nagyon szereti őket.

Automatikus fordítás

banner image
További információ a receptkönyvről www.jimezdrave.cz
Egészséges és egyszerű recepteket állítunk össze az egész család számára

Feliratkozás a receptekre

Ne maradjon le a legújabb receptekről! Hetente kétszer elküldjük Önnek a recepteket e-mailben. Ha pedig nem tetszenek, bármikor leiratkozhat.

Hozzon létre egy receptkönyvet

  • Mentse el kedvenc receptjeit
  • Adjon hozzá megjegyzéseket a receptekhez
  • Kövesse nyomon értékeléseit