
Jókat eszünk - és jól gazdálkodunk

Hevítse a sütőt 170-180 °C-ra.
A zabpelyhet keverje össze a répával, a magokkal, a sütőporral és a fahéjjal.
A tojást keverje habosra a vanília kivonattal és a mézzel.
Tegye hozzá a zabpehelyhez és keverje össze.
Tegye a tésztát egy kisebb tepsibe (20 x 20 cm), és fakanállal nyomkodja le.
Süsse 170-180°C-on 12-15 percig.
Ha kivette a sütőből a megsült tésztát, máris vágja 16 kockára (3x3 cm-es szeletekre).
Ossza meg benyomásait és tippjeit másokkal
Kiváló. A fahéj adja a legjobb ízt. 1 evőkanál zablisztet lecseréltem vaníliás zablisztre és 1 ek vanília fehérjére, majd a vaníliakivonatot kihagytam. Csak fél adagot készítettem, de hamar megeszik.
Automatikus fordítás
Jók, a fiam nagyon szereti őket.
Automatikus fordítás
50g napraforgómag helyett tettem bele chia magot, kendermagot, mandulát, lenmagot és még mazsolát, gojit és cikóriaszirupot. és szuper volt ♥️
Automatikus fordítás