KeresésKeresésoznámeníÉrtesítésekSaját fiókomSaját fiókomKosárKosár 0
Főzni szeretnék Shop Rólunk Lépjen kapcsolatba velünk

Tápértékadatok 1 adagra / darabra

  • 213 kcal
  • 8 g fehérje
  • 12 g zsír
  • 22 g szénhidrát

Hatékony és biztonságos étrend-kiegészítő a 100%-os napi tápanyag felszívódáshoz

  • Segíti a regenerálódást
  • Migrénoldó
  • Több mint ezer hozzászólás
További információ

Összetevők

10 adag

Pecsétviaszgomba - revitalizál, relaxál, egyensúlyt ad

  • Elég a fáradtságból
  • Egészséges máj
  • Hagyományos kínai gyógyászat
További információ
banner image

Elkészítés

1

Először hevítse a sütőt 190–195 °C-ra, majd készítsen elő egy 20 cm × 30 cm-es tepsit és bélelje ki sütőpapírral.

2

Egy nagyobb tálban keverje össze a lisztet, a mézet, a tejet, a 2 tojássárgáját, a kakaót és a kókuszolajat, majd gyúrjon belőle kemény tésztát, hogy ne ragadjon (legjobb kézzel gyúrni). A meggyúrt tésztából formáljon kis golyókat, csomagolja háztartási fóliába, és tegye 10 percre a fagyasztóba.

3

Addig egy nagyobb tálba tegye bele a túrót, 2 tojássárgáját, a mézet és a vanília kivonatot, majd az egészet alaposan keverje össze. A tölteléket tegye félre a munkalapon, és várjon, amíg a tészta megdermed.

4

Ha letelt a 10 perc, vegye ki a tésztát a fagyasztóból vágja ketté, és készítse elő a tepsit meg a durva reszelőt.

5

A tészta egyik felét reszelje a durva reszelővel a tepsi aljára, majd tenyerével könnyedén nyomkodja meg, hogy arányosan jusson mindenhová. Ezután terítse szét rajta a túrós tölteléket, és a durva reszelővel arányosan elosztva reszelje rá a tészta másik felét.

6

Az így elkészített tésztát helyezze az előmelegített sütőbe, és süsse 22–25 percig 190–195 °C-on.

7

A kész süteményt hűtőben tárolja, ott 3–4 napig is eláll.

TIPP
Vanília kivonat helyett haszálhat például vanília fehérjét. A süteményt sütés után hagyja legalább 30 percig hűlni, és csak ezután vágjon belőle szeleteket. *Bár a sütemény elkészítése több, mint 30 perc, egyszerre nagyobb adag tésztát is készíthet, amit azután ha lefagyaszt a következő sütésnél időt takarít meg.
Recept szerzője
A Jókat eszünk csapata
Hozza létre saját receptkönyvét
  • Mentse el kedvenc receptjeit
  • Adjon hozzá megjegyzéseket a receptekhez
  • Kövesse nyomon értékeléseit

Ossza meg benyomásait és tippjeit másokkal

Leona Svobodová
05. május 2024

A kedvencem, gyakran csinálom.

Automatikus fordítás

Veronika GH
27. január 2024

Abszolút kiváló. Egyszer kipróbáltam, azóta elég gyakran sütöm. 🤤

Automatikus fordítás

Šárka Huďová
23. február 2023

amikor megsütöttem, szívesen betettem egy kis tepsibe. Mert az összes fitverzióm végül egyedül ő lesz. De ez olyan gyorsan eltűnt, hogy szinte nem is volt időm lefényképezni, miután kihűlt. Két felnőttből és 3 gyermekből álló család.

Automatikus fordítás

Értékelések_1209670
banner image
További információ a receptkönyvről www.jimezdrave.cz
Egészséges és egyszerű recepteket állítunk össze az egész család számára

Feliratkozás a receptekre

Ne maradjon le a legújabb receptekről! Hetente kétszer elküldjük Önnek a recepteket e-mailben. Ha pedig nem tetszenek, bármikor leiratkozhat.

Hozzon létre egy receptkönyvet

  • Mentse el kedvenc receptjeit
  • Adjon hozzá megjegyzéseket a receptekhez
  • Kövesse nyomon értékeléseit