
Jókat eszünk és ízlik nekünk

Először hevítse a sütőt 190–195 °C-ra, majd készítsen elő egy 20 cm × 30 cm-es tepsit és bélelje ki sütőpapírral.
Egy nagyobb tálban keverje össze a lisztet, a mézet, a tejet, a 2 tojássárgáját, a kakaót és a kókuszolajat, majd gyúrjon belőle kemény tésztát, hogy ne ragadjon (legjobb kézzel gyúrni). A meggyúrt tésztából formáljon kis golyókat, csomagolja háztartási fóliába, és tegye 10 percre a fagyasztóba.
Addig egy nagyobb tálba tegye bele a túrót, 2 tojássárgáját, a mézet és a vanília kivonatot, majd az egészet alaposan keverje össze. A tölteléket tegye félre a munkalapon, és várjon, amíg a tészta megdermed.
Ha letelt a 10 perc, vegye ki a tésztát a fagyasztóból vágja ketté, és készítse elő a tepsit meg a durva reszelőt.
A tészta egyik felét reszelje a durva reszelővel a tepsi aljára, majd tenyerével könnyedén nyomkodja meg, hogy arányosan jusson mindenhová. Ezután terítse szét rajta a túrós tölteléket, és a durva reszelővel arányosan elosztva reszelje rá a tészta másik felét.
Az így elkészített tésztát helyezze az előmelegített sütőbe, és süsse 22–25 percig 190–195 °C-on.
A kész süteményt hűtőben tárolja, ott 3–4 napig is eláll.
Ossza meg benyomásait és tippjeit másokkal
amikor megsütöttem, szívesen betettem egy kis tepsibe. Mert az összes fitverzióm végül egyedül ő lesz. De ez olyan gyorsan eltűnt, hogy szinte nem is volt időm lefényképezni, miután kihűlt. Két felnőttből és 3 gyermekből álló család.
Automatikus fordítás
remek recept, nagyon finom sütemény és könnyű, most tettem hozzá citromhéjat a túróhoz és 2 tojás fehérjéből hó, sütőben 35 percig sütöttem
Automatikus fordítás
nagyon finom.