Már csak 13490 Ft hiányzik ahhoz, hogy ingyenes legyen a kiszállítás
KeresésKeresésoznámeníÉrtesítésekSaját fiókomSaját fiókomKosárKosár 0
Főzni szeretnék Shop Rólunk Lépjen kapcsolatba velünk

Tápértékadatok 1 adagra / darabra

  • 171 kcal
  • 10 g fehérje
  • 8 g zsír
  • 19 g szénhidrát

Hidratálás és fiatalítás minden korttyal! Fogadjunk a kollagénre

  • A ráncok ellen
  • Segít a cellulitiszen
  • Remek íz, semmi halszag
További információ

Összetevők

20 adag

Természetesen társul az egészséghez és a kényelemhez – Reishi

  • Támogassa immunrendszerét
  • Óvja a szívét
  • Csökkentse a stresszt
További információ
banner image

Elkészítés

1

Hevítse a sütőt 180 °C-ra.

2

A zabpehelyből tegyen félre 30 g-ot, a többit turmixolja finomlisztté.

3

Egy tálban keverje össze az összeturmixolt zabpelyhet, a kókuszcukrot, a megpuhult vajat, a tojást, az étkezési szódabikarbónát, és kézzel gyúrjon ragacsos tésztát.

4

A tésztát felezze el, és az egyik felébe dolgozza bele a megmaradt zabpelyhet. Mindkét tésztadarabot csomagolja háztartási fóliába, és tegye a hűtőbe állni 1 órára.

5

Készítsen elő 20 cm × 20 cm-es négyzet alakú sütőformát (vagy hasonló méretű téglalap alakút) és bélelje ki sütőpapírral. Azt a tésztadarabot (amelyikhez nem adott zabpelyhet) nagylyukú reszelőn reszelje bele a forma aljába. Kézzel egyenletesen ossza szét a reszeléket és nyomkodja le.

6

Ezután készítse el a tölteléket. Tegye egy tálba a túrót, a mézet, a tojást és a mákot, majd jól keverje össze az egészet, tegye bele a formába, a reszelt tésztára, és egyengesse el a tetejét.

7

Felezze el a sárgabarackokat, magozza ki, és rakja szét a túrós-mákos töltelékre. A tetejére reszelje rá a tészta másik felét (azt, amelyikhez hozzákeverte a zabpelyhet)

8

A formát tegye a sütőbe, és süsse kb. 45–50 percig 170–180 °C-on.

9

A megsült süteményt vegye ki a sütőből és előbb hagyja kihűlni, majd tegye legalább 30 percre a hűtőbe, hogy a túró kellőképpen megdermedjen, és könnyebb legyen vágni. Tálalás előtt a süteményt vágja 20 részre. A megmaradt süteményt máris tegye a hűtőbe.

Recept szerzője
A Jókat eszünk csapata
Hozza létre saját receptkönyvét
  • Mentse el kedvenc receptjeit
  • Adjon hozzá megjegyzéseket a receptekhez
  • Kövesse nyomon értékeléseit

Ossza meg benyomásait és tippjeit másokkal

Terezie Forest
21. szeptember 2024

nekem kiváló

Automatikus fordítás

fwtrjnyqzpprivaterelayappleidcom
29. június 2024

7dn6b85hnkprivaterelayappleidcom
15. július 2023

Nagyszerű és igazán laktató.

Automatikus fordítás

Értékelések_1436955
banner image
További információ a receptkönyvről www.jimezdrave.cz
Egészséges és egyszerű recepteket állítunk össze az egész család számára

Feliratkozás a receptekre

Ne maradjon le a legújabb receptekről! Hetente kétszer elküldjük Önnek a recepteket e-mailben. Ha pedig nem tetszenek, bármikor leiratkozhat.

Hozzon létre egy receptkönyvet

  • Mentse el kedvenc receptjeit
  • Adjon hozzá megjegyzéseket a receptekhez
  • Kövesse nyomon értékeléseit