
Jókat eszünk - és jól gazdálkodunk

Hidrolizált halkollagén citromos ízesítéssel

Hevítse a sütőt 190 °C-ra.
Serpenyőben olvassza meg a kókuszolajat és a mézet.
Tegye rá a zabpelyhet, a diót és a mandulát, keverje össze, majd kis lángon süsse 5 percig. Ezután tegye félre a serpenyőt.
Hámozza meg az almát, vegye ki a magházát, szeletelje kisebb darabokra, tegye a serpenyőbe, majd öntsön rá 200 ml forró vizet.
Főzze kislángon kb.12 percig.
Amíg fő a keverék, készítse elő a sütőlapot, tegyen rá sütőpapírt.
A főtt almát tegye a sütőlapra, szórja meg a vörös áfonyával és a sült zabpehellyel, a dióval és a mandulával, majd előmelegített sütőben süsse 25–30 percig 180–190 °C-on.
Ossza meg benyomásait és tippjeit másokkal
menő
Automatikus fordítás
menő
Automatikus fordítás