
Jókat eszünk - és jól gazdálkodunk

Hidrolizált halkollagén citromos ízesítéssel

Keverje össze egy nagy tálban a sütőtökpürét, mogyorókrémet, zabpelyhet, tojást, kakaót, vanilía kivonatot, juharszirupot, sütőport és egy csipetnyi sót, majd dolgozzon ki belőle egy kompakt tésztát.
Készítsen elő egy kis tepsit (20 x 30 cm) és tegyen bele sütőpapírt.
Öntse a tészát a tepsibe.
Tegye a tepsit az előre felhevített sütőbe és süsse 180–185 °C-on 30-35 percig.
A browniek teteje ropogós, míg a belseje puha és lágy kell legyen.
Ossza meg benyomásait és tippjeit másokkal
A csokoládé szerelmese örül. Mogyoróvaj helyett kókuszolajat tettem (azt használok ami van itthon), kevés mandulát darált, felhígítottam mandulatejjel és beletettem a gofrisütőbe. Puha, nedves, csokoládé.
Automatikus fordítás