Sütőtökös puding kehely
- 40 perc
- 6 perc
- Közepesen nehéz
- 6 adag
Tápértékadatok 1 adagra / darabra
- 197 kcal
- 13 g fehérje
- 4 g zsír
- 29 g szénhidrát
Összetevők
Címkék
Elkészítés
Egy tálkában verje fel a tojást. Egy másik tálkában steviával édesítse meg a túrót. Egy nagyobb fazékba öntse bele a tejet, adja hozzá a mézet és a kukorica keményítőt, majd keverje össze kézi habverővel és forralja fel. Állandó kevergetés mellett főzze 3 percig.
Ezután a folyadék felét keverje a felvert tojáshoz, majd öntse vissza az egészet a fazékba. Közepes lángon főzze további 3 percig.
Majd vegye le a főzetet a lángól, és keverje hozzá a sütőtök pürét, a sót és a fűszert.
Készítsen elő 6 kelyhet/poharat, majd mindegyikbe töltsön először pudingot, majd kb. 2 evőkanál túrót, majd egy újabb réteg pudingot, és végül mindegyikre rakjon egy evőkanál túrót.
A kelyheket tegye hűteni legalább 30 percre a hűtőbe. A kihűlt pudingot fűszerrel díszítve tálalja.
Ossza meg benyomásait és tippjeit másokkal
Na jó, ízében nem vészes, de engem valahogy nem izgatott. Lehet enni, de nekem elég volt megkóstolni. Nem ismétlem meg. :)
Automatikus fordítás
húúú
Automatikus fordítás