Teljes kiőrlésű császármorzsa
- 15 perc
- 16 perc
- Közepesen nehéz
- 6 adag
Tápértékadatok 1 adagra / darabra
- 441 kcal
- 17 g fehérje
- 23 g zsír
- 39 g szénhidrát
Összetevők
Címkék
Elkészítés
Válassza szét a tojás fehérjét és sárgáját.
Keverje össze a lisztet és a sót, ezután keverje össze a tojássárgáját a tejjel, majd keverje bele a lisztet. Hagyja állni a tésztát. Majd adjon hozzá 50 g olvasztott kókuszzsírt.
A tojásfehérjét egy csipet sóval verje fel kemény habbá, majd óvatosan keverje a tésztához. A többi kókuszzsírt melegítse meg serpenyőben.
Öntse rá a tészta felét, majd várja meg, hogy az alja megsüljön, és két főzőkanál segítségével szakítsa nagyobb darabokra, majd süsse meg a másik oldalát is.
Ugyanígy járjon el a tészta másik felével.
A császármorzsát lekvárral vagy mézzel kevert túróval tálaljuk.
Ossza meg benyomásait és tippjeit másokkal
A mennyiség négy evőre szól 😀😀😀 egyébként finom volt, pihe-puha, mint a felhő és a tészta remek volt vele dolgozni 🤓 Alig várom, hogy nyári friss gyümölcsöt dobhassak rá ☺️
Automatikus fordítás