Teljes kiőrlésű piskóta
- 10 perc
- 12 perc
- Könnyű
- 60 darab
Tápértékadatok 1 adagra / darabra
- 14 kcal
- 1 g fehérje
- 0 g zsír
- 2 g szénhidrát
Összetevők
Elkészítés
Hevítsék a sütőt 170 °C-ra.
Szórják bele a lisztet egy tálba, majd keverjék össze a steviával és a sütőporral.
Egy másik tálban keverjék össze a tojássárgáját a kókuszcukorral. Egy harmadik tálban a tojásfehérjét egy csipet sóval verjék fel kemény habbá.
Az első két tál tartalmát keverjék össze, majd lassan keverjék hozzá a felvert tojáshabot. A sütőlapot fedjék le sütőpapírral.
Kiskanál segítségével a tésztából formáljanak kerek piskótákat közvetlenül a sütőpapíron.
Tegyék a piskótát az előmelegített sütőbe, majd süssék 160-170 °C-on 10-12 percig.
Ossza meg benyomásait és tippjeit másokkal
Finom.A 3 tojássárgáját beleraktam, a foszfátmentes sütőport 1 evőkanál citromlèben felpezsegtettem.