
Jókat eszünk - és jól gazdálkodunk

Hidrolizált halkollagén citromos ízesítéssel

A kesudiót áztassa be éjszakára.
Másnap öntse le róla a felesleges vizet, majd tegye a mixerbe. Turmixolja finomra.
Tegye hozzá a kókusztejet, a mézet és a vanília kivonatot, majd turmixolja még 1 percig.
Helyezze a tésztát kisebb műanyag vagy üvegtálba (10 x 10 cm), majd 30 percre tegye a fagyasztóba hűlni.
Azután vegye ki a fagyasztóból, és 10 percig hagyja állni szobahőmérsékleten. Végül vágja kis kockákra és tálalja.
Ossza meg benyomásait és tippjeit másokkal
nem sikerült jól, vagy kemény volt vagy olvadt, ízre pedig semmi különös, nem éri meg a fáradságot
megteszem 😀😀😀
Automatikus fordítás