Zabpelyhes marlenka
- 80 perc
- 12 perc
- Közepesen nehéz
- 16 adag
Tápértékadatok 1 adagra / darabra
- 276 kcal
- 9 g fehérje
- 16 g zsír
- 23 g szénhidrát
Összetevők
Elkészítés
Hevítsék a sütőt 190 °C-ra.
Egy tálban keverjék össze a lisztet, a zabpelyhet, az összeturmixolt zabpelyhet, a fahéjat és a sütőport.
Egy másik tálban keverjék össze a tojást, a mézet, a tejet és a kókuszolajat. Egyesítsék a két tál tartalmát és alaposan keverjék össze csomómentesre. A sütőlapot fedjék le sütőpapírral.
A tésztából vizes kanál segítségével formáljanak 5 egyforma, kör alakú formát, majd tegyék a sütőlapra. Tegyék a sütőlapot az előmelegített sütőbe, és süssék 180-190 °C-on 12 percig.
Amíg sül a tészta, keverjék össze a ricottát, a túrót és a mézet. Vegyék ki a tésztát a sütőből és hagyják kihűlni.
A kihűlt tésztalapokat kenjék meg a töltelék ¾ részével, egymásra rakva a lapokat, majd az utolsó lap tetejét és a torta oldalát is kenjék meg a töltelékkel. Végül a marlenka oldalát és tetejét fedjék be darált dióval. Tálalás előtt tegyék a marlenkát legalább egy órára a hűtőbe.
Ossza meg benyomásait és tippjeit másokkal
Nem tudom, hogy kudarcot vallottam-e, vagy rossz a recept, de valami elromlott, és senkinek nem tetszett a háztartásban
Automatikus fordítás
szuper
Automatikus fordítás
Az íze jó, de a fizetések elég merevek. Nem tudom hol hibáztam.
Automatikus fordítás