KeresésKeresésoznámeníÉrtesítésekSaját fiókomSaját fiókomKosárKosár 0
Főzni szeretnék Shop Rólunk Lépjen kapcsolatba velünk

Tápértékadatok 1 adagra / darabra

  • 402 kcal
  • 9 g fehérje
  • 21 g zsír
  • 42 g szénhidrát

Tegye élettelivé a bőrét, legyen újra magabiztos! Fogadjunk a kollagénre

  • Ragyogó bőr
  • Gyönyörű haj
  • Egészséges ízületek
További információ

Összetevők

3 adag

Hatékony és biztonságos étrend-kiegészítő a 100%-os napi tápanyag felszívódáshoz

  • Segíti a regenerálódást
  • Migrénoldó
  • Több mint ezer hozzászólás
További információ
banner image

Elkészítés

1

Egy tálban keverjék össze a lisztet, az őrölt zabpelyhet, a fahéjat, a sót és a sütőport.

2

Egy másik tálban keverjék össze a vaníliakivonatot, a mézet, a tojást és a tejet.

3

Egyesítsék a két tál tartalmát és keverjék hozzá az áfonyát.

4

A tésztából öntsenek a kis palacsintaformákba, és kókuszolajon süssék őket 1-2 percig közepes lángon, mindkét oldalon.

5

*A tönkölyliszt tönkölybúzából készül és a búzalisztnél könnyebben emészthető.

TIPP
Hogy mit tegyenek a minipalacsintára? Próbálják ki a kakaós-kókuszos habot. Receptjét megtalálják itt, a szakácskönyvben és a weboldalunkon.
Recept szerzője
A Jókat eszünk csapata
Hozza létre saját receptkönyvét
  • Mentse el kedvenc receptjeit
  • Adjon hozzá megjegyzéseket a receptekhez
  • Kövesse nyomon értékeléseit

Ossza meg benyomásait és tippjeit másokkal

TerriK
07. augusztus 2024

Jiří Hucek
01. május 2024

A legjobb palacsinta!

Automatikus fordítás

Juleczka
19. április 2024

Lenne egy kérdésem, hogy hány darab van egy adagban, mert nem tudok rájönni

Automatikus fordítás

banner image
További információ a receptkönyvről www.jimezdrave.cz
Egészséges és egyszerű recepteket állítunk össze az egész család számára

Feliratkozás a receptekre

Ne maradjon le a legújabb receptekről! Hetente kétszer elküldjük Önnek a recepteket e-mailben. Ha pedig nem tetszenek, bármikor leiratkozhat.

Hozzon létre egy receptkönyvet

  • Mentse el kedvenc receptjeit
  • Adjon hozzá megjegyzéseket a receptekhez
  • Kövesse nyomon értékeléseit