
Jókat eszünk - és jól gazdálkodunk

Hidrolizált halkollagén citromos ízesítéssel

Egy tálban keverjék össze a lisztet, az őrölt zabpelyhet, a fahéjat, a sót és a sütőport.
Egy másik tálban keverjék össze a vaníliakivonatot, a mézet, a tojást és a tejet.
Egyesítsék a két tál tartalmát és keverjék hozzá az áfonyát.
A tésztából öntsenek a kis palacsintaformákba, és kókuszolajon süssék őket 1-2 percig közepes lángon, mindkét oldalon.
*A tönkölyliszt tönkölybúzából készül és a búzalisztnél könnyebben emészthető.
Ossza meg benyomásait és tippjeit másokkal
Kiváló. Dupla adag elkészítését javaslom. Tisztát készítettem gyümölcs nélkül, áfonyával és egy tételben fagyasztott bogyós gyümölcsökkel. Mindegyik kiváló volt.
Automatikus fordítás
A legjobb palacsinta!
Automatikus fordítás