![Jókat eszünk - és jól gazdálkodunk](https://jz.img0.cz/media/product/img/jokat-eszunk-es-jol-gazdalkodunk-small_wRr6JvW.jpg.276x276_q85_crop.jpg)
Jókat eszünk - és jól gazdálkodunk
![Jókat eszünk 30 percen belül](https://jz.img0.cz/media/product/img/jokat-eszunk-es-izlik-nekunk-f879c6fd-small_lYdLhLM.png.276x276_q85_crop.png)
A narancsot és a grépfrútot hámozza meg, vágja karikára, majd bontsa szét a cikkelyek mentén.
A salátaleveleket mossa meg tiszta vízzel és tegye a citrusokhoz. Majd tegye bele a grámátalmát és a bazsalikomot.
Keverje össze az olivaolajat a mézzel, majd öntse a gyümölcsre.
Hevítse fel szárazon a serpenyőt és pirítsa meg rajta a napraforgómagot (kb. 2 perc közepes lángon).
A kész salátát tálalás előtt ossza 2 adagra és szórja meg napraforgómaggal.
Ossza meg benyomásait és tippjeit másokkal