KeresésKeresésoznámeníÉrtesítésekSaját fiókomSaját fiókomKosárKosár 0
Főzni szeretnék Shop Rólunk Lépjen kapcsolatba velünk

Tápértékadatok 1 adagra / darabra

  • 47 kcal
  • 5 g fehérje
  • 2 g zsír
  • 3 g szénhidrát

Pecsétviaszgomba - revitalizál, relaxál, egyensúlyt ad

  • Elég a fáradtságból
  • Egészséges máj
  • Hagyományos kínai gyógyászat
További információ

Összetevők

6 adag

Pecsétviaszgomba - revitalizál, relaxál, egyensúlyt ad

  • Elég a fáradtságból
  • Egészséges máj
  • Hagyományos kínai gyógyászat
További információ
banner image

Elkészítés

1

Tegye a spenótot egy tálba és öntse le forró vízzel.

2

Rögtön utána öntse le a vizet a spenótról, nyomja ki belőle a maradék vizet, és keverje össze a ricottával, a túróval és a citromlével (Ha túl nagynak találja a spenótleveleket, vágja kisebb darabokra, még mielőtt összekeverné).

3

Tegye a spenótkeverékbe az áttört fokhagymát.

4

Ízesítse sóval, borssal.

5

A kész körözöttet tárolja hűtőben, és 3 napon belül használja fel. Teljes kiőrlésű péksüteménnyel tálalja vagy szószként, friss zöldséghez.

Recept szerzője
A Jókat eszünk csapata
Hozza létre saját receptkönyvét
  • Mentse el kedvenc receptjeit
  • Adjon hozzá megjegyzéseket a receptekhez
  • Kövesse nyomon értékeléseit

Ossza meg benyomásait és tippjeit másokkal

py8m8pgqwxprivaterelayappleidcom
15. július 2024

Kiváló recept. Anyunak is ízlett és nem kell neki a spenót bizonyos formában.👍🏻

Automatikus fordítás

Petra Ježková
08. május 2024

A tetejére ricotta helyett réti édességet tettem!

Automatikus fordítás

Petr Folwarczny
19. február 2024

banner image
További információ a receptkönyvről www.jimezdrave.cz
Egészséges és egyszerű recepteket állítunk össze az egész család számára

Feliratkozás a receptekre

Ne maradjon le a legújabb receptekről! Hetente kétszer elküldjük Önnek a recepteket e-mailben. Ha pedig nem tetszenek, bármikor leiratkozhat.

Hozzon létre egy receptkönyvet

  • Mentse el kedvenc receptjeit
  • Adjon hozzá megjegyzéseket a receptekhez
  • Kövesse nyomon értékeléseit