KeresésKeresésoznámeníÉrtesítésekSaját fiókomSaját fiókomKosárKosár 0
Főzni szeretnék Shop Rólunk Lépjen kapcsolatba velünk

Tápértékadatok 1 adagra / darabra

  • 114 kcal
  • 3 g fehérje
  • 5 g zsír
  • 16 g szénhidrát

Tegye élettelivé a bőrét, legyen újra magabiztos! Fogadjunk a kollagénre

  • Ragyogó bőr
  • Gyönyörű haj
  • Egészséges ízületek
További információ

Összetevők

4 adag

Sosem volt a szépségnek jobb íze! Fogadjunk a kollagénre

  • Fiatal bőr
  • Gyönyörű haj
  • Erős körmök
További információ
banner image

Elkészítés

1

A felszeletelt tököt tegye fazékba, töltsön rá annyi vizet, hogy ellepje, majd sózza meg.

2

Fedje le a fazekat és forralja fel a vizet. Majd tegye takarékra a lángot és főzze a tököt kb. 20–25 percig, amíg megpuhul.

3

Ezután öntse le a tökről a vizet, és a megfőtt tököt tegye turmixgépbe. Adja hozzá a tejszínes sajtot, majd turmixolja finomra.

4

A krémhez tegyen sót, borsot, kakukkfüvet, majd még egyszer turmixolja át a krémet.

5

Az elkészült krémet teljes kiőrlésű kenyérrel tálalja.

Recept szerzője
A Jókat eszünk csapata
Hozza létre saját receptkönyvét
  • Mentse el kedvenc receptjeit
  • Adjon hozzá megjegyzéseket a receptekhez
  • Kövesse nyomon értékeléseit

Ossza meg benyomásait és tippjeit másokkal

Karolina Skalska
16. október 2023

Finom paszta. Palacsintához és kenyérhez.

Automatikus fordítás

Értékelések_1314738
Marcelle
22. szeptember 2023

Kiváló, könnyebb változathoz félzsíros túrót tettem bele. A sütőben sült hokkaido sütőtök is használható.

Automatikus fordítás

Lenka1987
23. szeptember 2022

kiváló kenhető, a legjobb ízű hoooood hűtve

Automatikus fordítás

banner image
További információ a receptkönyvről www.jimezdrave.cz
Egészséges és egyszerű recepteket állítunk össze az egész család számára

Feliratkozás a receptekre

Ne maradjon le a legújabb receptekről! Hetente kétszer elküldjük Önnek a recepteket e-mailben. Ha pedig nem tetszenek, bármikor leiratkozhat.

Hozzon létre egy receptkönyvet

  • Mentse el kedvenc receptjeit
  • Adjon hozzá megjegyzéseket a receptekhez
  • Kövesse nyomon értékeléseit