KeresésKeresésoznámeníBejelentésSaját fiókomSaját fiókomKosárKosár 0
Főzni szeretnék Shop Rólunk Lépjen kapcsolatba velünk

Elkészítés

1

Hevítse a sütőt 170 °C-ra. Készítsen elő sütőlapot, fedje le sütőpapírral.

2

Egy nagyobb tálban keverje össze a hajdinapelyhet, a diót, a fahéjat, a chia magot és a kókuszreszeléket.

3

Egy kisebb tálban vagy bögrében keverje össze a szirupot és az olajat. A kis tál tartalmát öntse a nagyba és kézzel alaposan dolgozza össze.

4

A létrejött keveréket szórja az előkészített sütőlapra, majd tegye a sütőlapot az előmelegített sütőbe és süsse 25 percig 170 °C-on. Úgy a sütés félidejében keverje meg a sütőlapon a keveréket.

5

A kész granolát hagyja a sütőlapon kihűlni, majd lezárt edényben hűvös helyen tárolja. A granola kb. 2 hónapig áll el.

TIPP
A granola nagyon finom friss feketeáfonyával és házi zabtejjel.
Recept szerzője
A Jókat eszünk csapata
Hozza létre saját receptkönyvét
  • Mentse el kedvenc receptjeit
  • Adjon hozzá megjegyzéseket a receptekhez
  • Kövesse nyomon értékeléseit

Ossza meg benyomásait és tippjeit másokkal

marie havlova
05. április 2023

Nagy

Automatikus fordítás cseh nyelvről

Veronika Srholcová
27. január 2023

fincsi

Automatikus fordítás szlovák nyelvről

Andrea365
10. október 2022

Többször is elkészítem és remek recept, fincsi 👌

Automatikus fordítás cseh nyelvről

További információ a receptkönyvről www.jimezdrave.cz
Egészséges és egyszerű recepteket állítunk össze az egész család számára

Feliratkozás a receptekre

Ne maradjon le a legújabb receptekről! Hetente kétszer elküldjük Önnek a recepteket e-mailben. Ha pedig nem tetszenek, bármikor leiratkozhat.

Hozzon létre egy receptkönyvet

  • Mentse el kedvenc receptjeit
  • Adjon hozzá megjegyzéseket a receptekhez
  • Kövesse nyomon értékeléseit