KeresésKeresésoznámeníÉrtesítésekSaját fiókomSaját fiókomKosárKosár 0
Főzni szeretnék Shop Rólunk Lépjen kapcsolatba velünk

Elkészítés

1

Hevítse a sütőt 170 °C-ra. Készítsen elő sütőlapot, fedje le sütőpapírral.

2

Egy nagyobb tálban keverje össze a hajdinapelyhet, a diót, a fahéjat, a chia magot és a kókuszreszeléket.

3

Egy kisebb tálban vagy bögrében keverje össze a szirupot és az olajat. A kis tál tartalmát öntse a nagyba és kézzel alaposan dolgozza össze.

4

A létrejött keveréket szórja az előkészített sütőlapra, majd tegye a sütőlapot az előmelegített sütőbe és süsse 25 percig 170 °C-on. Úgy a sütés félidejében keverje meg a sütőlapon a keveréket.

5

A kész granolát hagyja a sütőlapon kihűlni, majd lezárt edényben hűvös helyen tárolja. A granola kb. 2 hónapig áll el.

TIPP
A granola nagyon finom friss feketeáfonyával és házi zabtejjel.
Recept szerzője
A Jókat eszünk csapata
Hozza létre saját receptkönyvét
  • Mentse el kedvenc receptjeit
  • Adjon hozzá megjegyzéseket a receptekhez
  • Kövesse nyomon értékeléseit

Ossza meg benyomásait és tippjeit másokkal

Google Reviews
22. március 2024

google@prudek.com

Automatikus fordítás

marie havlova
05. április 2023

Nagy

Automatikus fordítás

Veronika Srholcová
27. január 2023

fincsi

Automatikus fordítás

További információ a receptkönyvről www.jimezdrave.cz
Egészséges és egyszerű recepteket állítunk össze az egész család számára

Feliratkozás a receptekre

Ne maradjon le a legújabb receptekről! Hetente kétszer elküldjük Önnek a recepteket e-mailben. Ha pedig nem tetszenek, bármikor leiratkozhat.

Hozzon létre egy receptkönyvet

  • Mentse el kedvenc receptjeit
  • Adjon hozzá megjegyzéseket a receptekhez
  • Kövesse nyomon értékeléseit