Mogyorós granola
- 20 perc
- 25 perc
- Könnyű
- 16 adag
Tápértékadatok 1 adagra / darabra
- 255 kcal
- 5,5 g fehérje
- 12 g zsír
- 29,8 g szénhidrát
Összetevők
Címkék
Elkészítés
Hevítse a sütőt 170 °C-ra. Készítsen elő sütőlapot, fedje le sütőpapírral.
Egy nagyobb tálban keverje össze a hajdinapelyhet, a diót, a fahéjat, a chia magot és a kókuszreszeléket.
Egy kisebb tálban vagy bögrében keverje össze a szirupot és az olajat. A kis tál tartalmát öntse a nagyba és kézzel alaposan dolgozza össze.
A létrejött keveréket szórja az előkészített sütőlapra, majd tegye a sütőlapot az előmelegített sütőbe és süsse 25 percig 170 °C-on. Úgy a sütés félidejében keverje meg a sütőlapon a keveréket.
A kész granolát hagyja a sütőlapon kihűlni, majd lezárt edényben hűvös helyen tárolja. A granola kb. 2 hónapig áll el.
Ossza meg benyomásait és tippjeit másokkal
google@prudek.com
Automatikus fordítás
Nagy
Automatikus fordítás