![Jókat eszünk - és jól gazdálkodunk](https://jz.img0.cz/media/product/img/jokat-eszunk-es-jol-gazdalkodunk-small_wRr6JvW.jpg.276x276_q85_crop.jpg)
Jókat eszünk - és jól gazdálkodunk
![Jókat eszünk 30 percen belül](https://jz.img0.cz/media/product/img/jokat-eszunk-es-izlik-nekunk-f879c6fd-small_lYdLhLM.png.276x276_q85_crop.png)
Egy tálban keverjék össze a lisztet, az őrölt zabpelyhet, a fahéjat, a sót és a sütőport.
Egy másik tálban keverjék össze a vaníliakivonatot, a mézet, a tojást és a tejet.
Egyesítsék a két tál tartalmát és keverjék hozzá az áfonyát.
A tésztából öntsenek a kis palacsintaformákba, és kókuszolajon süssék őket 1-2 percig közepes lángon, mindkét oldalon.
*A tönkölyliszt tönkölybúzából készül és a búzalisztnél könnyebben emészthető.
Ossza meg benyomásait és tippjeit másokkal
A legjobb palacsinta!
Automatikus fordítás
Lenne egy kérdésem, hogy hány darab van egy adagban, mert nem tudok rájönni
Automatikus fordítás
A legjobb palacsintám, amit valaha ettem 🤤. Hozzáadtam még az epret és a mogyoróvajat is! Ajánlom.
Automatikus fordítás