![Jókat eszünk - és jól gazdálkodunk](https://jz.img0.cz/media/product/img/jokat-eszunk-es-jol-gazdalkodunk-small_wRr6JvW.jpg.276x276_q85_crop.jpg)
Jókat eszünk - és jól gazdálkodunk
![Jókat eszünk 30 percen belül](https://jz.img0.cz/media/product/img/jokat-eszunk-es-izlik-nekunk-f879c6fd-small_lYdLhLM.png.276x276_q85_crop.png)
Egy nagy tálban alaposan keverje össze a hajdinát és a tönkölylisztet, a tojást, a tejet és egy csipet sót. A tésztát 10 percig hagyja állni.
Addig készítse el a tölteléket: először mossa meg az almát, vágja ki a magházát és szeletelje kockákra.
Tapadásmentes serpenyőben olvasszon fel 2 evőkanál vajat, tegye hozzá a kockára vágott almát, majd közepes lángon párolja 5 percig.
Zárja el a tűzhelyet, majd tegye az almához a serpenyőbe a mézet és a fahéjat, és jól keverje össze.
Melegítse meg a tapadásmentes palacsintasütőt, és készítse elő a félretett tésztát. Közepes lángon süsse meg a palacsintákat (kb. 1-1 perc mindkét oldaluk). A tészta kb. 10 darab palacsintához elég.
A kész palacsintákat töltse meg a töltelékkel, csavarja össze, úgy tálalja.
Ossza meg benyomásait és tippjeit másokkal
Szuper recept 🙂
Automatikus fordítás
Azta! A palacsinta kifejezetten luxus! Meglepett a tészta állaga, nagyon híg, de a palacsinta remek lett.
Automatikus fordítás
Kiváló.
Automatikus fordítás