KeresésKeresésoznámeníBejelentésSaját fiókomSaját fiókomKosárKosár 0
Főzni szeretnék Shop Rólunk Lépjen kapcsolatba velünk

Elkészítés

1

Egy nagy tálban alaposan keverje össze a hajdinát és a tönkölylisztet, a tojást, a tejet és egy csipet sót. A tésztát 10 percig hagyja állni.

2

Addig készítse el a tölteléket: először mossa meg az almát, vágja ki a magházát és szeletelje kockákra.

3

Tapadásmentes serpenyőben olvasszon fel 2 evőkanál vajat, tegye hozzá a kockára vágott almát, majd közepes lángon párolja 5 percig.

4

Zárja el a tűzhelyet, majd tegye az almához a serpenyőbe a mézet és a fahéjat, és jól keverje össze.

5

Melegítse meg a tapadásmentes palacsintasütőt, és készítse elő a félretett tésztát. Közepes lángon süsse meg a palacsintákat (kb. 1-1 perc mindkét oldaluk). A tészta kb. 10 darab palacsintához elég.

6

A kész palacsintákat töltse meg a töltelékkel, csavarja össze, úgy tálalja.

Recept szerzője
A Jókat eszünk csapata
Hozza létre saját receptkönyvét
  • Mentse el kedvenc receptjeit
  • Adjon hozzá megjegyzéseket a receptekhez
  • Kövesse nyomon értékeléseit

Ossza meg benyomásait és tippjeit másokkal

Adelishky.
19. január 2023

Nagy! Azt javaslom, hogy adjunk hozzá egy kis tejfölt vagy joghurtot egészségesebb változatban. az almát nyersen is lehet enni, ha lusta vagy, de mézzel és fahéjjal kombinálva egyszerűen finom!

Automatikus fordítás cseh nyelvről

Anna Sobotka
09. január 2023

menő . Már csak az alma fele hiányzott 😍

Automatikus fordítás lengyel nyelvről

Markéta Kramplová
23. november 2022

Jó ízlés. Tökéletes a karácsonyi szezonra. Nagyon ajánlom 👍❤️

Automatikus fordítás cseh nyelvről

Értékelések_1085395
További információ a receptkönyvről www.jimezdrave.cz
Egészséges és egyszerű recepteket állítunk össze az egész család számára

Feliratkozás a receptekre

Ne maradjon le a legújabb receptekről! Hetente kétszer elküldjük Önnek a recepteket e-mailben. Ha pedig nem tetszenek, bármikor leiratkozhat.

Hozzon létre egy receptkönyvet

  • Mentse el kedvenc receptjeit
  • Adjon hozzá megjegyzéseket a receptekhez
  • Kövesse nyomon értékeléseit