
Teljes készlet Jókat eszünk

Egy nagy tálban alaposan keverje össze a hajdinát és a tönkölylisztet, a tojást, a tejet és egy csipet sót. A tésztát 10 percig hagyja állni.
Addig készítse el a tölteléket: először mossa meg az almát, vágja ki a magházát és szeletelje kockákra.
Tapadásmentes serpenyőben olvasszon fel 2 evőkanál vajat, tegye hozzá a kockára vágott almát, majd közepes lángon párolja 5 percig.
Zárja el a tűzhelyet, majd tegye az almához a serpenyőbe a mézet és a fahéjat, és jól keverje össze.
Melegítse meg a tapadásmentes palacsintasütőt, és készítse elő a félretett tésztát. Közepes lángon süsse meg a palacsintákat (kb. 1-1 perc mindkét oldaluk). A tészta kb. 10 darab palacsintához elég.
A kész palacsintákat töltse meg a töltelékkel, csavarja össze, úgy tálalja.
Ossza meg benyomásait és tippjeit másokkal
Kiváló 😋
Automatikus fordítás cseh nyelvről
Nagyon jó
Automatikus fordítás cseh nyelvről
Nagy! Azt javaslom, hogy adjunk hozzá egy kis tejfölt vagy joghurtot egészségesebb változatban. az almát nyersen is lehet enni, ha lusta vagy, de mézzel és fahéjjal kombinálva egyszerűen finom!
Automatikus fordítás cseh nyelvről