Almás granola
- 10 perc
- 30 perc
- Könnyű
- 10 adag
Tápértékadatok 1 adagra / darabra
- 189 kcal
- 4 g fehérje
- 10 g zsír
- 21 g szénhidrát
Összetevők
10 adag
Elkészítés
1
Hevítsék a sütőt 160 °C-ra.
2
Egy tálban keverjék össze a gabonapelyhet, az almapürét, a kókuszolajat, a mézet, a pekándiót és a sót. Alaposan keverjék össze a hozzávalókat.
3
A sütőlapot fedjék le sütőpapírral, egyenletesen terítsék szét rajta a keveréket, majd tegyék az előmelegített sütőbe.
4
Süssék 25-30 percig 150-160 °C-on. Sütés közben néhányszor keverjék meg a granolát.
5
A kész granolát tárolják zárható üvegedényben.
További információ a receptkönyvről www.jimezdrave.cz
Egészséges és egyszerű recepteket állítunk össze az egész család számára
Ossza meg benyomásait és tippjeit másokkal
Kesudiót és málnás-almás uzsonnát és fahéjat használtam.
Automatikus fordítás
Kiváló granola, kicsit módosítottam a recepten és tettem bele még mézet:)) Mind a tíznek ajánlom!
Automatikus fordítás
Az almát én nem nagyon érzem rajta, könnyen elkészíthető, jó alapja egy reggelinek.