
Jókat eszünk - és jól gazdálkodunk

Hidrolizált halkollagén citromos ízesítéssel

Hevítsék a sütőt 160 °C-ra.
Egy tálban keverjék össze a gabonapelyhet, az almapürét, a kókuszolajat, a mézet, a pekándiót és a sót. Alaposan keverjék össze a hozzávalókat.
A sütőlapot fedjék le sütőpapírral, egyenletesen terítsék szét rajta a keveréket, majd tegyék az előmelegített sütőbe.
Süssék 25-30 percig 150-160 °C-on. Sütés közben néhányszor keverjék meg a granolát.
A kész granolát tárolják zárható üvegedényben.
Ossza meg benyomásait és tippjeit másokkal
Én kesudiót és málnás-almás uzsonnát és fahéjat használtam, ettem már jobbat is
Automatikus fordítás
Kiváló granola, kicsit módosítottam a recepten és tettem bele még mézet:)) Mind a tíznek ajánlom!
Automatikus fordítás
Az almát én nem nagyon érzem rajta, könnyen elkészíthető, jó alapja egy reggelinek.