
Jókat eszünk - és jól gazdálkodunk

Hevítsék a sütőt 160 °C-ra.
Egy tálban keverjék össze a gabonapelyhet, az almapürét, a kókuszolajat, a mézet, a pekándiót és a sót. Alaposan keverjék össze a hozzávalókat.
A sütőlapot fedjék le sütőpapírral, egyenletesen terítsék szét rajta a keveréket, majd tegyék az előmelegített sütőbe.
Süssék 25-30 percig 150-160 °C-on. Sütés közben néhányszor keverjék meg a granolát.
A kész granolát tárolják zárható üvegedényben.
Ossza meg benyomásait és tippjeit másokkal
Az almát én nem nagyon érzem rajta, könnyen elkészíthető, jó alapja egy reggelinek.
Egyszerű recept és kiváló íz. Kb. 35 percig forró levegőn sütöttem.
Automatikus fordítás
Kiváló granola👍
Automatikus fordítás