KeresésKeresésoznámeníÉrtesítésekSaját fiókomSaját fiókomKosárKosár 0
Főzni szeretnék Shop Rólunk Lépjen kapcsolatba velünk

Tápértékadatok 1 adagra / darabra

  • 1395 kcal
  • 64 g fehérje
  • 47 g zsír
  • 179 g szénhidrát

Hidratálás és fiatalítás minden korttyal! Fogadjunk a kollagénre

  • A ráncok ellen
  • Segít a cellulitiszen
  • Remek íz, semmi halszag
További információ

Összetevők

6 adag

Pecsétviaszgomba - revitalizál, relaxál, egyensúlyt ad

  • Elég a fáradtságból
  • Egészséges máj
  • Hagyományos kínai gyógyászat
További információ
banner image

Elkészítés

1

Tegye a babot fazékba, öntsön rá kb. 1 liter vizet és főzze 1,5 órán át. A víz gyorsan felszívódik és elpárolog, ezért figyelje, és szükség szerint öntsön még hozzá vizet.

2

Szűrje le a bab levét egy tálba.

3

A babot a többi hozzávalóval együtt tegye a mixerbe, szükség esetén öntsön hozzá a bab félretett levéből, annyit, hogy megfelelő legyen az állaga.

Recept szerzője
A Jókat eszünk csapata
Hozza létre saját receptkönyvét
  • Mentse el kedvenc receptjeit
  • Adjon hozzá megjegyzéseket a receptekhez
  • Kövesse nyomon értékeléseit

Ossza meg benyomásait és tippjeit másokkal

2nm8sqjbhfprivaterelayappleidcom
01. november 2024

Oké, lehet, hogy püré helyett aszalt paradicsomot olajba teszek, és egy kis ecetet/citromlevet adok hozzá, hogy kihozzam az ízeket, és kicsit jobban kijönnek. Kevesebb pelyhet használtam, így nem kellett használnom azt a vizet, amiben a bab főtt. Nem vagyok teljesen biztos benne, hogy megfelelő-e fogyasztásra…

Automatikus fordítás

Értékelések_1529243
Janikasify
31. január 2024

Érdekes és ízletes kenőcs, ajánlom kipróbálásra.

Automatikus fordítás

Katka Bartošová
09. szeptember 2023

Enyhe ízű.

Automatikus fordítás

banner image
További információ a receptkönyvről www.jimezdrave.cz
Egészséges és egyszerű recepteket állítunk össze az egész család számára

Feliratkozás a receptekre

Ne maradjon le a legújabb receptekről! Hetente kétszer elküldjük Önnek a recepteket e-mailben. Ha pedig nem tetszenek, bármikor leiratkozhat.

Hozzon létre egy receptkönyvet

  • Mentse el kedvenc receptjeit
  • Adjon hozzá megjegyzéseket a receptekhez
  • Kövesse nyomon értékeléseit