A kosár üres
Szeretné esetleg hozzáadni valamelyik szakácskönyvünket a kosarához?
Jókat eszünk - és jól gazdálkodunk
Szakácskönyveink a legnépszerűbbek az utóbbi években Európa szerte, és több mint 300 000 család főz belőlük. Tartson velünk Ön is! Sosem volt könnyebb az étrenden változtatni, mint most. Formába jön, olyan lesz az alakja, amilyennek szeretné, vagy csak egyszerűen egészségesebbé teszi étrendjét. Együtt fél kézzel is megoldjuk!
Jókat eszünk 30 percen belül
Szakácskönyveink a legnépszerűbbek az utóbbi években Európa szerte, és több mint 300 000 család főz belőlük. Tartson velünk Ön is! Sosem volt könnyebb az étrenden változtatni, mint most. Formába jön, olyan lesz az alakja, amilyennek szeretné, vagy csak egyszerűen egészségesebbé teszi étrendjét. Együtt fél kézzel is megoldjuk!
Ossza meg benyomásait és tippjeit másokkal
Oké, lehet, hogy püré helyett aszalt paradicsomot olajba teszek, és egy kis ecetet/citromlevet adok hozzá, hogy kihozzam az ízeket, és kicsit jobban kijönnek. Kevesebb pelyhet használtam, így nem kellett használnom azt a vizet, amiben a bab főtt. Nem vagyok teljesen biztos benne, hogy megfelelő-e fogyasztásra…
Automatikus fordítás
Érdekes és ízletes kenőcs, ajánlom kipróbálásra.
Automatikus fordítás
Enyhe ízű.
Automatikus fordítás